5000 de leduri si efecte speciale in noul decor “Romanii au talent”

5000 de leduri si efecte speciale in noul decor “Romanii au talent”

Weekendul acesta, pe 1 si 2 aprilie, de la ora 20:30, ProTV da startul semifinalelor “Romanii au talent”. Acestea for fi difuzate live dintr-un platou special amenajat in Buftea. Noul décor, impresionant atat ca dimensiuni cat si ca production value, a fost construit in decurs de 9 saptamani de o echipa formata din 50 de oameni.

Scenografia este semnata de Petre Talea, cel care lucreaza si pentru “Dansez pentru tine” si “Serviciul roman de comedie”. Acesta a transpus logo-ul emisiunii, cu stele, pe scena pe care urmeaza sa performeze semifinalistii.

Noul platou al emisiunii “Romanii au talent” are o scena de 200 de metri patrati si, pentru prima oara, au fost folosite peste 5000 de leduri care pun in valoare decorul si care accentueaza geometria spatiului si conceptul inedit pentru un show de televiziune.

Editiile live care vor fi transmise din acest platou, 4 semifinale si marea finala, presupun si colaborarea cu o echipa specializata in efecte speciale, pentru ca prestatia concurentilor va fi insotita de artificii, efecte pirotehnice, etc.

Si, ca spectacolul sa fie complet, vor fi folosite 12 camere de filmat pentru ca telespectatorii sa nu piarda niciun detaliu al acestei emisiuni fenomen. Arena eroilor va fi  deschisa vineri, 1 aprilie, de la ora 20:30, cand va fi difuzata in direct prima semifinala.



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni