• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A furat inimile juratilor de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

A furat inimile juratilor de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

A furat inimile juratilor de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

Multe fetite se joaca cu papusile la varsta de noua ani, dar Jesse Jane McParland are o alta pasiune care mai degraba ii caracterizeaza pe baietei.

In ciuda varstei fragede, domnisorica McParland este deja campion de kick boxing, are 117 titluri in artele martiale si manuieste sabia mai ceva ca un samurai. De cand a urcat pe scena de la "Britanicii au talent", micuta si-a pus o dorinta: sa adauge titlul la colectia ei impresionanta de trofee.

"O fetita de numai 9 ani, cu chip de papusica", asa cum caracterizat-o juratii la prima vedere. Publicul a fost profund impresionat de frumusetea ei, dar cand si-a inceput numarul, Jesse i-a lasat pe toti fara cuvinte.

A sarit, s-a jucat cu sabia, a dovedit ca tehnicile artelor martiale nu mai reprezinta un secret pentru ea, iar reactia publicului face mai mult decat o mie de cuvinte. In culise micuta a marturisit ca practica artele martiale de la varsta de trei ani si, pe buna dreptate, Simon Cowell a rugat-o la sfarsitul reprezentatiei sa devina bodyguard-ul lui. 

Jesse este exemplul real de talent nativ: anul acesta se va lansa primul film in care joaca, iar in luna iulie, blondina cu ochi jucausi incepe filmarile pentru productia "Awakening" alaturi de Zac Efron.

Cu patru de "Da" primiti de la jurati si cu reactiile publicului, Jesse va ajunge cu siguranta in marea finala "Britain's Got Talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni