• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A pus o cutie pe masa, iar inauntru se afla o portocala. Ce au descoperit juratii dupa ce Florin Calinescu a taiat-o

A pus o cutie pe masa, iar inauntru se afla o portocala. Ce au descoperit juratii dupa ce Florin Calinescu a taiat-o

A pus o cutie pe masa, iar inauntru se afla o portocala. Ce au descoperit juratii dupa ce Florin Calinescu a taiat-o

Cea de-a doua editie "Romanii au talent" a continuat spectacolul talentelor, iar abilitatile extraordinare ale concurentilor au pus din nou in scena momente senzationale.

Printre concurentii care au uimit juriul, dar si pe cei din sala, se numara Banceanu Radu Ionut, un tanar in varsta de 29 de ani din Hunedoara. Dupa ce si-a infrant frica de a urca pe scena de la "Romanii au talent", tanarul a decis ca a venit momentul sa isi urmeze visul.

Barbatul a urcat pe scena cu o cutie si un pachet de carti de joc, iar primul pas a fost sa mearga la masa juriului si sa le ceara ajutorul pentru a-si duce numarul la bun sfarsit. Radu a ales sa le faca membrilor juriului un truc de magie si sa captiveze intreaga audienta. 

Timp de cateva minute toata lumea a amutit si a incercat sa inteleaga ce se intampla cu adevarat in spatele acestui truc. In cutia pe care a adus-o se afla o portocala din care Florin Calinescu a scos "Asul de romb", pe care Mihaela Radulescu l-a ales din pachetul de carti. 

Juratii au marturisit la final ca Radu Ionut Banceanu a reusit sa se joace cu mintile lor si ca se vor mai gandi cateva zile bune de acum incolo pentru a deslusi misterul din spatele acestui truc atat de simplu, dar in acelasi timp uluitor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni