Adrian Tutu: "Niciodata nu am crezut ca o sa ajung atat de sus" INTERVIU EXCLUSIV

Adrian Tutu: "Niciodata nu am crezut ca o sa ajung atat de sus" INTERVIU EXCLUSIV

"Intotdeauna am avut incredere in mine, dar niciodata nu am sperat ca o sa ajung atat de sus pentru ca toti am avut talent si cred ca s-a vazut asta in aceasta seara si vreau sa va multumesc tuturor ca m-ati votat si ca ati fost alaturi de mine", a declarat Adrian Tutu dupa ce a aflat ca este castigatorul emisiunii "Romanii au talent".

Dupa 10 editii in care concurentii de la “Romanii au talent” au prezentat show-uri care mai de care mai incediare in speranta ca vor castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro, aseara a avut loc marea finala in care publicul a ales marele castigator.

Astfel, in urma voturilor telespectatorilor, cel care s-a situat pe primul loc a fost Adrian Tutu, sau asa cum a fost numit de Andra, Eminem de Romania.

"Am venit aici ca sa-i reprezint pe cei care sunt ca mine... sa reprezint Romania si sa dau un sfat tuturor celor care sunt pregatiti sa ma inteleaga", a mai adaugat castigatorul show-ului "Romanii au talent".

Piesele sale pline de mesaj au impresionat publicul si telespectatorii de acasa si au adus numai cuvinte de lauda din partea juriului. Vadit impresionat si totodata surprins de decizia publicului, Adrian Tutu a ramas fara cuvinte si a inceput sa tremure in momentul in care si-a auzit rostit numele. Cu ochii in lacrimi Adrian Tutu a multumit din suflet tuturor celor care au crezut in el, celor care i-au dat o sansa si i-au dat votul lor.

Vrei sa ne arati talentul tau ? Inscrie-te AICI! Preselectiile pentru a doua editie Romanii au talent au inceput!

Urmareste mai jos interviul acordat de Tutu!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni