• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Adrian Tutu de la "Romanii au talent" si-a facut tatuaj in memoria parintilor sai: "Nu exista zi sa nu ma gandesc la voi"

Adrian Tutu de la "Romanii au talent" si-a facut tatuaj in memoria parintilor sai: "Nu exista zi sa nu ma gandesc la voi"

Adrian Tutu de la "Romanii au talent" si-a facut tatuaj in memoria parintilor sai: "Nu exista zi sa nu ma gandesc la voi"

Adrian Tutu, primul castigator al show-ului "Romanii au talent", si-a facut doua tatuaje pe umeri, in memoria parintilor sai, pe care i-a pierdut cand avea numai 5 ani.

"Regele si Regina sunt mereu alaturi de mine!!! Tata, Mama, sa stiti ca nu exista zi in care sa nu ma gandesc la voi! Va iubesc!" a scris tanarul cantaret pe pagina sa de Facebook.





Adrian Tutu este un tanar care a venit la preselectiile "Romanii au talent" in 2010 pentru ca pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda. El si-a pierdut ambii parinti cand nu implinise 5 ani. O vreme a ramas in grija bunicii iar apoi s-a hotarat sa ia viata in piept, asa ca s-a mutat singur in apartamentul lasat de ai lui. A muncit pe santier, in constructii sau ca ospatar, insa nici o clipa nu a renuntat la pasiunea lui: muzica.

Dupa ce a castigat in 2011 titlul de cel mai talentat roman si marel premiu, viata lui s-a schimbat complet.  Si-a inchiriat un apartament de doua camere in Bucuresti, iar cu cei 120.000 de euro pe care i-a primit dupa show si-a renovat apartamentul de la Focsani, a investit in videoclipuri, iar o alta parte din bani au ajuns in banca.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni