• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Al doilea GOLDEN BUZZ de la Românii au talent, sezonul 9. Gimnasta care a lăsat-o fără cuvinte pe Andra

Al doilea GOLDEN BUZZ de la Românii au talent, sezonul 9. Gimnasta care a lăsat-o fără cuvinte pe Andra

Al doilea GOLDEN BUZZ de la Românii au talent, sezonul 9. Gimnasta care a lăsat-o fără cuvinte pe Andra

Cel de-al doilea GOLDEN BUZZ din sezonul 9 al emisiunii ”Românii au talent” i-a revenit gimnastei Ema Stoian, de numai 10 ani.

La 10 ani, Ema Stoian este pasionată de acrodance, gimnastică ritmică și dans contemporan. La vârsta de trei ani și jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecții de dans, balet și gimnastică. 
 

Citește și: Moment uluitor la Românii au talent. Isabela Stănescu, cântăreața de operă care a ridicat juriul în picioare

La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanță, iar un an mai târziu, fetița lua medalia de aur la Cupa României la această disciplină.

Deși toată lumea din familie iubește dansul, Ema este singura care face de performanță. Tatăl ei este inginer, iar mama este econimistă. 

Anul acesta, Ema a participat la Dance World Cup - competiție care a avut loc la Barcelona - unde a luat locul I pentru categoria ei de vârstă, la secțiunea acrodance. 

În afară de dans, Ema este pasionată de muzică, pictură și design vestimentar (își pune singură pietricele pe rochii). 

După Golden Buzz, Florentina Stoian, mama Emei, a declarat pentru protv.ro ce a înseamnat pentru fetița de 10 ani acest moment.

”Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos. 

Și-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgește de când era mică. Au încurajat-o și profesorii de la școală și i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Și oamenii pe care i-a întâlnit și cei care au ajutat-o în pregătire”. 

După cum spune mama ei, Ema nu se gândește ce va face dacă va câștiga marele premiu. ”Acum, își pune problema ce să pregătească pentru etapa următoare, să fie ceva frumos. 

A fost încântată că Andra i-a dat Golden Buzz, este o fană a ei. Mai târziu, Smiley și Bartoș i-au spus: ”Mamă, a apucat Andra să apese, că voiam noi să-ți dăm Golden Buzz-ul!” Și a fost și mai bucuroasă. Au luat-o în brațe. A fost răsfățată atunci!”. 

 


Vezi și:  Smiley + Bartoș = Love?

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni