Al doilea GOLDEN BUZZ: Gennady Tkachenko-Papizh i-a fermecat pe Smiley și Pavel Bartoș

Autor: Mihai Burlacu
Data: 07 Februarie 2020

Vineri seara, al doilea Golden Buzz al sezonului 10 ”Românii au talent” a fost acordat concurentului originar din Ucraina  Gennady Tkachenko-Papizh.

Momentul lui Gennady pe scena ”Românii au talent” i-a lăsat cu gura căscată pe Smiley și Bartoș, care i-au acordat un Golden Buzz și șansa de a participa direct în semifinale. 

Gennady a fost finalist la Ukraine’s Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgia’s Got Talent, la Das Supertalent (Germania) și la Britain’s Got Talent – The Champions.

Pe YouTube, clipurile cu momentele lui au peste 300 de milioane de vizualizări.

Gennady a copilărit în Ucraina, în orașul Kolomiya și spune că și-a descoperit talentul încă de mic, ascultând suflul vântului prin găurile din gard. De formație, este actor, iar marele său talent este de imita diverse sunete, de la de la păsări care ciripesc, la sunetul apei, până la cel de insecte și altele.

La școală îi plăcea să distreze oamenii cu sunetele, așa că a fost poreclit „clovnul”. Atunci și-a dat seama că vrea să fie artist.

Spune că atunci când cântă, nici el nu înțelege ce face, intră într-o stare anume, se conectează cu Universul. 

Urmăriți, mai jos, un interviu cu Gennady Tkachenko-Papizh, cel care a obținut al doilea Golden Buzz din sezonul 10 al show-ului ”Românii au talent”. VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies