• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Al treilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9. Contorsionistul care l-a fermecat pe Andi Moisescu

Al treilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9. Contorsionistul care l-a fermecat pe Andi Moisescu

Al treilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9. Contorsionistul care l-a fermecat pe Andi Moisescu

Kidd Strobe, alias Bonebreaker, este contorsionistul al cărui moment la această ediție a emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 9, a ridicat juriul în picioare și l-a convins pe Andi Moisescu să apese butonul auriu.

Kidd Strobe, pe numele său de scenă Bonebreaker, este originar din San Francisco. Acesta a participat în trecut și la ”America’s Got Talent” și este celebru în mediul online, clipurile sale având zeci de mii de vizulizări pe YouTube. 

 

Bonebreaker a apărut în numeroase videoclipuri ale unor artiști internaționali, impresionând cu mișcările sale care sfidează legile anatomiei. Îl puteți vedea astfel în clipuri precum ”Red Nose” - Sage The Gemini, ”Ripped” - E40 și Lil John, "Boys And Girls" - Will I Am, Ayo - Chris Brown ft Tyga. 

A jucat în reclame și numeroase clipuri, extrem de apreciate în mediul online. Pe lângă faptul că este dansator profesionist, acesta s-a apucat în ultimul timp și de rap. ”Nu am lăsat niciodată pe cineva să-mi spună că nu pot”, declară Kidd Strobe, adăugând că secretul succesului lui este foarte multă muncă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni