• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Alexandra Dinu, despre experiența Românii au talent: „A fost mult mai intensă decât mi-o imaginam”

Alexandra Dinu, despre experiența Românii au talent: „A fost mult mai intensă decât mi-o imaginam”

Alexandra Dinu, despre experiența Românii au talent: „A fost mult mai intensă decât mi-o imaginam”

S-a întors în țară, a revenit în televiziune și bine a făcut! Alexandra Dinu dezvăluie cum s-a simțit până acum în juriul emisiunii „Românii au talent”.

Alexandra Dinu se declară entuziasmată de ce a văzut până acum la filmările sezonului 11 al emisiunii Românii au talent. Etapa preselecțiilor s-a terminat, prilej pentru noua jurată a celui mai îndrăgit show de televiziune să tragă primele concluzii.

Mi-a plăcut foarte mult experința Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă”, mărturisește Alexandra Dinu.

Actrița, care a cunoscut mulți oameni talentați în cariera ei, spune că Românii au talent este „platforma ideală” pentru cei care știu că au ceva special. Alexandra Dinu a dezvăluit și ce a impresionat-o cel mai mult în această etapă a filmărilor pentru sezonul 11 Românii au talent.

Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube. Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de talentul și harul pe care îl au de la Dumnezeu”, ne-a spus actrița.

Alexandra Dinu face parte din juriul Românii au talent alături de Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu.

Românii au talent - #unusiunu

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au talent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni