Alexandra Dinu, despre experiența Românii au talent: „A fost mult mai intensă decât mi-o imaginam”


	Alexandra Dinu, despre experiența Românii au talent: „A fost mult mai intensă decât mi-o imaginam”
Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Noiembrie 2020

S-a întors în țară, a revenit în televiziune și bine a făcut! Alexandra Dinu dezvăluie cum s-a simțit până acum în juriul emisiunii „Românii au talent”.

Alexandra Dinu se declară entuziasmată de ce a văzut până acum la filmările sezonului 11 al emisiunii Românii au talent. Etapa preselecțiilor s-a terminat, prilej pentru noua jurată a celui mai îndrăgit show de televiziune să tragă primele concluzii.

Mi-a plăcut foarte mult experința Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă”, mărturisește Alexandra Dinu.

Actrița, care a cunoscut mulți oameni talentați în cariera ei, spune că Românii au talent este „platforma ideală” pentru cei care știu că au ceva special. Alexandra Dinu a dezvăluit și ce a impresionat-o cel mai mult în această etapă a filmărilor pentru sezonul 11 Românii au talent.

Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube. Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de talentul și harul pe care îl au de la Dumnezeu”, ne-a spus actrița.

Alexandra Dinu face parte din juriul Românii au talent alături de Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu.

Românii au talent - #unusiunu

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au talent

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies