Alexandra Dinu, dezvăluiri despre viața alături de un adolescent. Cum a gestionat statutul de mamă singură


	Alexandra Dinu, dezvăluiri despre viața alături de un adolescent. Cum a gestionat statutul de mamă singură
Data: 22 Februarie 2021

După divorț, Alexandra Dinu și-a asumat statutul de mamă singură și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i oferi lui Mario o educație echilibrată. 

Vedeta de 40 de ani a îmbinat cu succes cariera cu rolul de mamă, însă au existat momente în care i-a fost dificil. Într-un interviu acordat pentru revista Viva, Alexandra Dinu a făcut câteva mărturisiri despre cum este viața alături de un adolescent și cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul timpului. 

”L-am crescut singură pe Mario, deci legătura noastră este foarte profundă. Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește. Vreau să îi încurajez eforturile de independență și să îi ofer libertate.”, a mărturisit frumoasa actriță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trust No 1 (@mario10mutu)

Juratul de la Românii au talent a recunoscut că nu i-a fost ușor întotdeauna și că a ales să vadă partea frumoasă a situației. 

”Nu este ușor să crești un copil singură, nu e ușor nici în doi, deci singur e cu atât mai dificil. Este o responsabilitate uriașă și, totodată, o experiență unică, frumoasă, care merită cu adevărat trăită. Câteodată e mai OK să fii o mamă singură care își crește frumos copilul, decât să ai o familie în care există probleme mari, tensiune, nemulțumire, un climat psihic care afectează copilul.”, a explicat aceasta.

În această perioadă, Alexandra Dinu este implicată în proiectul Românii au talent, după ce a acceptat provocarea de a fi jurat, alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu. Show-ul talentelor este de două ori pe săptămână, vineri și luni, de la 20:30. 

Vezi și: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies