Alexandra Dinu poate fi considerată una dintre cele mai frumoase românce. Cât de bine arată jurata Românii au talent


	Alexandra Dinu poate fi considerată una dintre cele mai frumoase românce. Cât de bine arată jurata Românii au talent
sursa foto: Instagram
Data: 18 Ianuarie 2021

Au rămas mai puțin de trei săptămâni până va începe un nou sezon Românii au talent. Spectacolul talentelor revine pe 5 februarie, la PRO TV, iar show-ul va fi de două ori pe săptămână. 

Una dintre surprizele acestui sezon o reprezintă prezența Alexandrei Dinu la masa juraților, alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea sezon 11 de la Românii au talent.
 


Frumoasa actriță impresionează atât cu talentul actoricesc, cât și cu frumusețea ei. La 40 de ani, Alexandra Dinu arată impecabil și poate fi considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Despre experiența pe care a trăit-o până acum la show-ul talentelor, vedeta are numai cuvinte de laudă, fiind impresionată de concurenții pe care i-a văzut. „Mi-a plăcut foarte mult experința Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă”, a mărturisit frumoasa actriță. 

Vezi și: Românii au talent începe pe 5 februarie! Spectacolul talentelor revine la PRO TV!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies