Ana Maria Mărgean, primul interviu după ce a câștigat „Românii au talent”


	Ana Maria Mărgean, primul interviu după ce a câștigat „Românii au talent”
Citeste mai mult despre: Ana Maria Margean, Romanii au talent,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 29 Mai 2021

Cel de-al 11-lea sezon al celui mai iubit show din țară, „Românii au talent”, a fost câștigat de Ana Maria Mărgean.

Fetița a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea ei incredibilă și abilitățile de ventrilocie și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa. Astfel, Ana Maria Mărgean a pus mâna pe marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

Imediat după ce a câștigat marele trofeu „Românii au talent”, Ana Maria Mărgean a oferit un interviu pentru pagina de Facebook a show-ului.

„Nu m-am așteptat nicio clipă că pot să iau marele premiu. Mă simt extraordinar de bine și nu pot să cred că în mână țin trofeul Românii au talent. Mă simt foarte bine. Nu am crezut că pot ajunge așa departe. Am foarte mari emoții, nu pot să mă opresc din plâns. Este o mare realizare pentru mine. Cea mai frumoasă zi din viața mea. Deocamdată mă bucur de clipă. Am timp să mă gândesc ce să fac cu banii. Nu știu absolut nimic, nu știu ce să fac cu banii. Dar nici nu mă intereseaza deocamdată. Mă bucur de moment”, a spus, printre altele, Ana Maria Mărgean, câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon „Românii au talent”.

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Ana-Maria Mărgean a câștigat Românii au talent 2021

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies