• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ana Maria Mircea, finalista sezonului 12 Românii au talent, a făcut schimbări în cariera ei muzicală

Ana Maria Mircea, finalista sezonului 12 Românii au talent, a făcut schimbări în cariera ei muzicală

Ana Maria Mircea, finalista sezonului 12 Românii au talent, a făcut schimbări în cariera ei muzicală

Printre finaliștii super sezonului 12 s-a aflat și o tânără cu voce de aur care i-a impresionat pe jurați încă de la prima apariție pe scenă: Ana Maria Mircea. La doar 12 ani, eleva din Brăila, a reușit să atragă atenția prin portul popular și vocea extrem de puternică, ajungând în marea finală în urma voturilor celor de acasă. 

În marea finală ea a oferit o interpretare de excepție a piesei "Până când nu te iubeam" a Mariei Tănase și a fost lăudată și aplaudată de către cei patru jurați. Privind în urmă, Ana Maria admite că: “Românii au talent m-a pus față în față  cu mulți oameni talentați, atât din țară cât și din străinătate cu care m-am împrietenit, dar am și învățat ceva. Am fost impresionată de oamenii care lucrează în spatele scenei. Datorită lor, eu m-am simțit bine și am reușit să-mi fac momentele impecabil. Am simțit iubire și asta mi-a dat curaj să merg până la final”.

După ce a avut ocazia să treacă prin fiecare etapă a competiția, puștoaica se poate gândi la care au fost clipele cele mai frumoase pe care le-a trăit: "Cel mai frumos moment din sezonul 12 a fost atunci când am trecut prin vot în finală. Am fost copleșită de emoție și fericită că încă mai sunt mulți români care iubesc muzica populară ca și mine. Aș dori să le mulțumesc oamenilor care m-au votat în semifinală și finală și îi asigur că voi cânta muzică populară toată viața mea, iar de voi cânta și altceva, atunci va fi un plus atât pentru ei cât și pentru mine. Concursul mi-a sădit în suflet un nou vis, unul foarte mare și pentru el trebuie să muncesc mai mult”. 


Surprinzător, competiția nu doar i-a deschis drumul spre viitor, ci a făcut-o să viseze la lucruri mărețe, la faptul că poate face și mai mult în cariera ei muzicală. În exclusivitate, aceasta a declarat: "Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă, a fost acela de a mă înscrie la Theo Music Academy Brăila, condusă  de profesorul Vasopol Valentin. Acum învăț și alt gen de muzică. Trebuie să văd ce pot și ce nu pot să fac în viață. Când voi fi mai mare să am mintea limpede și să știu clar ce vreau să fac în viață. Concursul Românii au talent m-a schimbat, m-a pus pe gânduri, mi-a dat un impuls într-o altă direcție. Acum eu îl urmez! ”                 

Dacă și tu vrei să simți cum viața ți se poate schimba după ce ai urcat pe cea mai importantă scenă a show-urilor de televiziune din România, dacă vrei să arăți tuturor cât ești de talentat, atunci te poți înscrie deja pentru sezonul 13 AICI!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni