Andi Moisescu, impresii despre sezonul 11 Românii au talent: ”Așteptarea o să explodeze într-un spectacol”


	Andi Moisescu, impresii despre sezonul 11 Românii au talent: ”Așteptarea o să explodeze într-un spectacol”
Data: 15 Ianuarie 2021

Andi Moisescu se află de zece sezoane la masa juraților de la Românii au talent, însă a mărturisit că așteptările i-au fost depășite și de această dată.

Show-ul talentelor revine pe 5 februarie, la PRO TV, iar în această primăvară spectacolul va fi la dublu, deoarece vor fi difuzate două ediții pe săptămână

Alături de Andra, Andi Moisescu este jurat cu vechime, încă de la debutul emisiunii, dar a recunoscut că încă descoperă talente neașteptate, iar sezonul 11 Românii au talent este dovadă clară în acest sens.

Este, probabil, cel mai echilibrat sezon de până acum. Toată așteptarea pe care am adunat-o o să explodeze într-un spectacol și într-un maximum de talent, sub această titulatură #unusiunu”, a mărturisit acesta.

”Am avut câteva momente... eram ușor electrocutat. La unul dintre ele aș fi dat Golden Buzz, dar i l-am lăsat Andrei. Era la fel ca mine”, a explicat vedeta.

Mai puțin de o lună! Mai mult de o ediție! Un sezon unu și unu în care talentul va fi la el acasă. Nu ratați, pentru a unsprezecea oară, startul Românii au talent! 

Spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu două ediții pe săptămână

Vezi interviul integral al lui Andi Moisescu despre sezonul 11 Românii au talent: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies