• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi Moisescu, invitat la Românii au talent: Backstage Show. Juratul a povestit de unde i se trag glumele cu belly dance-ul

Andi Moisescu, invitat la Românii au talent: Backstage Show. Juratul a povestit de unde i se trag glumele cu belly dance-ul

Andi Moisescu, invitat la Românii au talent: Backstage Show. Juratul a povestit de unde i se trag glumele cu belly dance-ul

Dacă ai rămas încă sub vraja Golden Buzz-ului oferit de Andi Moisescu gimnastei în vârstă de 10 ani, hai pe VOYO să vezi ce spus juratul despre momentul care i-a făcut “pielea de găină”.

Andi Moisescu a fost invitatul lui Smiley și al lui Pavel Bartoș la Românii au talent: Backstage Show.  

“Și acum mi s-a zbârlit pielea pe mine. Asta e Golden Buzz-ul Mariei. Maria lui Bobo. E al nostru. Ea își dorește să devină gimnastă și mi s-a părut frumos momentul”, a spus Andi după ce a revăzut momentul. Juratul este de părere că Gabriela are toate șansele să aducă rezultatele notabile și să urce pe podium la cele mai mari competiții de gimnastică dacă va urma o carieră în acest sens. 

Smiley și Pavel Bartoș i-au pregătit o surpriză lui Andi. Gabriela s-a alăturat discuției din platou printr-un apel video. 

“Mă așteptam să iau 4 de DA. Nu m-aș fi gândit însă că o să iau Golden Buzz”, a spus aceasta emoționată. 

“Pentru mine a fost extrem de importantă emoția pe care tu ai reușit să mi-o produci la doar 10 ani. Este de-a dreptul șocant. Să transmiți emoție la 10 ani mi se pare un lucru excepțional”, a mai completat Andi. 

Printre altele, în cadrul emisiunii digitale, Andi a mai povestit și de unde i se trag glumele cu “expertul în belly dance”.

El a povestit că într-unul din sezoane, pe când erau audiții la Chișinău, a văzut foarte multe numere de dans oriental, iar la un moment dat, după un număr care “nu era ce trebuie”, a spus exasperat: “Eu cred că am început să înțeleg despre ce este belly dance-ul. În momentul ăla a fost stupoare. Îți dai seama că nu se aștepta nimeni să zic eu asta și de atunci mi se trage… atunci au început caterincile, că sunt expert în belly dance și așa mai departe”.

Românii au talent: Backstage Show, emisiunea online prezentată de Pavel Bartoș și Smiley, este disponibilă pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni