• PRO TV
  • UPDATE Andi Moisescu si-a tinut promisiunea! Stefan Florescu: "Au incercat sa-mi fure bicicleta pe tren!"

UPDATE Andi Moisescu si-a tinut promisiunea! Stefan Florescu: "Au incercat sa-mi fure bicicleta pe tren!"

<span style="color:#f00;">UPDATE</span> Andi Moisescu si-a tinut promisiunea! Stefan Florescu: "Au incercat sa-mi fure bicicleta pe tren!"

Dupa cum i-a promis in timpul emisiunii “Romanii au talent”, Andi Moisescu i-a daruit o bicicleta lui Stefan Florescu, tanarul de 19 ani care a ajuns in finala show-ului datorita talentului sau de a jongla cu mingea.

UPDATE Stefan Florescu a ramas impresionat de gestul lui Andi, caruia ii multumeste din suflet: “Sincer, cel mai mult pentru mine a contat scrisoarea primita, a fost foarte emotionant. O s-o pastrez mereu”, a declarat el pentru protv.ro.

Andi Moisescu i-a daruit personal bicicleta, de care Stefan este incantat. “Am transportat-o cu trenul pana la Botosani, am calatorit noaptea si pe tren au si incercat sa mi-o fure. Am stat treaz toata noaptea ca s-o pazesc”. Dupa ce a ajuns in Botosani, a si facut prima proba a bicicletei: a mers cu ea 20 de kilometri pana in Vorona, comuna unde locuieste impreuna cu tatal lui.

Pentru a participa la preselectiile de la "Romanii au talent", Stefan a fost nevoit sa isi vanda bicicleta. Cazul lui l-a impresionat pe Andi, care si-a onorat promisiunea facuta lui Stefan.



Andi Moisescu a postat marti pe blogul sau personal scrisoarea pe care i-a dat-o tanarului, odata cu bicicleta.

Dragă Ștefan,

Nu mai e niciun secret. Am fost impresionat să aud că ți-ai vândut bicicleta pentru a putea participa la preselecțiile de la Românii au talent. Ceea ce s-ar putea să nu știi, e că nu sunt singurul în stiuația asta. Suntem foarte mulți.

Ți-am promis atunci, dacă îmi amintesc exact, că o să ma ocup de viitoarea ta bicicletă. Evident, m-am ocupat. Dar, dă-mi voie te rog să-ți spun un secret. Dacă ar fi fost în locul meu în platou, foarte mulți oameni ar fi făcut exact același lucru. Pentru că gestul tău exemplar ne-a marcat pe foarte mulți.

Astăzi mă simt foarte onorat să fiu eu cel care iți poate face cadou această bicicletă. Te rog însa să fii sigur că aceast cadou vine în egală masură de la toți cei pe care i-ai impresionat.

De la Cristi, prietenul meu cu “centură neagră” în biking, care mi-a oferit imediat o bicicletă care să se ridice la valoarea talentului tău. De la Bogdan, care mi-a transmis prin sms încă din timpul filmului tău de prezentare dorința lui de a-ți face un astfel de cadou. De la Andreea, care mi-a scris pe mail că vrea să-mi dea o bicicletă pentru tine, fără nicio pretenție în schimb. Și nu în ultimul rând, de la toți ceilalti, foarte multi, care s-au bucurat prin comentariile lor, pentru tine, atunci când le-am arătat bicicleta ta, pe blogul meu.

Îți garantez, dacă ar fi fost în locul meu, toți cei pomeniți mai sus ar fi făcut exact același lucru pe care l-am facut și eu.

Dragă Ștefan, pentru că ne-ai cucerit inimile și pentru că ne-ai ajutat să fim mai buni, primește în dar aceasta bicicletă, de care iți dorim să te bucuri din plin.

Mă înclin,

Andi Moisescu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni