Andra anunta lansarea noului videoclip. Vezi primele imagini din "Iubirea schimba tot" - VIDEO

Andra anunta lansarea noului videoclip. Vezi primele imagini din "Iubirea schimba tot" - VIDEO

Andra, jurata de la "Romanii au talent", lanseaza luni, la ora 18:00, piesa si videoclipul piesei “Iubirea schimba tot”, productie Andra Records si MediaPro Music. Dupa ce ultimul ei single "Niciodata sa nu spui niciodata" a inregistrat un record si a facut un milion de vizualizari in 24 de ore, teaser-ul clipului a atras deja atentia tuturor!

"E o piesa cu un mesaj special si puternic, in care eu cred ca fiecare se poate regasi intr-un fel sau altul. Imi plac mult versurile, sunt sensibile si spun o poveste frumoasa, de suflet. Eu chiar cred ca iubirea schimba tot, schimba suflete, vieti. Cred ca iubirea vindeca rani si implineste oameni. In plus, la nivel muzical, ma bucur ca e o piesa lenta, stiu ca fanii asteptau asta de la mine si ma bucur ca le pot oferi melodia aceasta ca un cadou.", spune Andra despre single.

Citeste si: ACUM E ACUM! Cel mai tare show de divertisment, "Romanii au talent", revine din 19 februarie cu un nou sezon!

Videoclipul e regizat de Alex Ceausu si sustine piesa cu un scenariu original. S-a filmat la Buftea timp de 24 de ore, spune o poveste despre iubire si are un final oarecum neasteptat. Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu s-au ocupat de costume, Alex Abagiu a fost responsabil cu partea de make-up si Alexandra Dragan cu partea de hair styling. In cateva scene Andra a adoptat un look inedit, care va surprinde fanii si pe care ea si l-a dorit de multa vreme.

Personajul principal masculin e interpretat de actorul Aurelius Surulescu, alaturi de care Andra a mai aparut si in videoclipul “What about us”. Acesta joaca in clip alaturi de Elena, iubita lui si in viata reala. 

 

Sunt fericită să vă prezint teaser-ul noului videoclip! Premieră: Luni, 15 februarie. ❤️ #IubireaSchimbaTot

Posted by Andra on Thursday, February 11, 2016

 

Pregătiți? În câteva zile ... #IubireaSchimbaTot ❤️

Posted by Andra on Tuesday, February 9, 2016

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni