Andra, asa cum nu o vezi niciodata pe scena. Cum arata vedeta fara machiaj, intr-o zi obisnuita

Andra, asa cum nu o vezi niciodata pe scena. Cum arata vedeta fara machiaj, intr-o zi obisnuita

Andra, membra a juriului "Romanii au talent", se numara printre cele mai indragite vedete din Romania. Cu o cariera de succes si o familie mare si frumoasa, artista se poate considera o femeie implinita. 

Mereu cu zambetul pe buze, Andra traieste frumos si se le transmite si fanilor sai o parte din optimismul si bucuria sa. Pe pagina sa de Facebook, cantareata publica o multime de fotografii care ii inspira pe sustinatori. Fie ca sunt imagini surprinse in concerte, fotografii cu Eva, David sau Catalin Maruta, ori selfie-uri, Andra reuseste intotdeauna sa isi incante admiratorii.

Citeste si: Echipa "Romanii au talent" le-a pregatit telespectatorilor surprize de proportii! Din 19 februarie, numai la PROTV

Cea mai recenta imagine publicata de membra juriului de la "Romanii au talent" a facut furori in randul fanilor si a strans un numar record de like-uri. peste 100 000 de aprecieri a primit Andra pentru un selfie facut special pentru prietenii sai virtuali. La vederea fotografiei, acestia s-au grabit sa ii transmita gandurile lor bune, dar si o multime de complimente, semn ca frumoasa artista este extrem de iubita. 

Pe Andra o vei vedea incepand cu data de 19 februarie intr-un nou sezon "Romanii au talent", alaturi de Andi Moisescu, Mihaela Radulescu si Florin Calinescu! 

Cel de-al saselea sezon "Romanii au talent" va fi unul de exceptie, plin de surprize si momente extraordinare.

Telespectatorii sunt asteptati in fiecare vineri, incepand din 19 februarie, de la 20:30, sa fie alaturi de concurenti, sa-si sustina preferatii si sa aiba parte de cel mai bun spectacol de divertisment, numai la PRO TV!

Un selfie pentru voi, dragii mei prieteni! ❤️ #IubireaSchimbaTot #soon

Posted by Andra on Tuesday, February 9, 2016

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni