Shift a lansat videoclipul piesei "Avioane de hartie". Vezi aici cum arata colaborarea cu Andra - VIDEO

Shift a lansat videoclipul piesei "Avioane de hartie". Vezi aici cum arata colaborarea cu Andra - VIDEO

Andra si Shift au lansat videoclipul piesei "Avioane de hartie". 

Andra a lansat videoclipul piesei "Avioane de hartie", o compozitie muzicala interpretata in colaborare cu Shift.

Shift a mai colaborat in trecut cu artisti de renume din Romania, printre care se numara Marius Moga ("Sus pe toc"), Andreea Banica ("Rupem boxele), Paula Seling ("Arde") si Vizi Imre ("Dupa ani si ani").

Fanii care au intrat pe pagina de Facebook a Andrei au avut parte de o surpriza inedita din partea vedetei lor preferate. Dupa ce a publicat o serie de imagini surprinse pe platourile de filmare ale viitorului clip, cantareta a postat si artwork-ul noului single. Prietenii virtuali ai vedetei s-au declarat extrem de incantati la vederea imaginii, acestia transmitandu-i artistei ca asteapta de la ea cat mai multe piese de succes.

 

"> este rezultatul visurilor din copilarie, cand orice zbor era posibil. As vrea sa conving pe toata lumea ca lucrurile au importanta pe care le-o dai tu, iar daca tii la sperantele tineretii, ele vor ramane vii. Sunt foarte incantata de colaborarea cu Shift, este un om extraordinar si un artist talentat. Piesa este foarte frumoasa, abia astept sa o ascultati!", a completat Andra.

 


Acum a venit momentul ca artista sa lanseze si noul videoclip al single-ului "Avioane de hartie". Videoclipul piesei este ca un basm, o lume in care trebuie sa ne bucuram de lucrurile simple si sa ne lasam purtati de magia si inocenta copilariei, chiar si la varsta la care am uitat ca, cele mai multe lucruri au izvorat, candva, din sufletul copilului care a visat.

Regizat de Iulian Moga, clipul este o poveste cinematografica ce surprinde tocmai unul dintre jocurile copilariei - avioanele de hartie, in care ne trimiteam visele si surprinde o mica parte dintr-o lume fascinanta si plina de culoare. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni