• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra si Andi Moisescu, veteranii din juriul "Romanii au talent". Show-ul este vineri, de la 20:30, la PROTV

Andra si Andi Moisescu, veteranii din juriul "Romanii au talent". Show-ul este vineri, de la 20:30, la PROTV

Andra si Andi Moisescu, veteranii din juriul "Romanii au talent". Show-ul este vineri, de la 20:30, la PROTV

Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a inceput un nou sezon plin de personalitate si personalitati, emotie, curaj, talent in toate formele. Primele trei editii ale noului sezon le-au adus telespectatorilor momente inedite si un spectacol desavarsit alaturi de un juriu nou, reguli noi si un decor impresionant.

Andra si Andi Moisescu, veteranii show-ului, i-au ajutat pe cei doi noi jurati, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, sa se integreze in echipa si sa aleaga impreuna cei mai buni concurenti care sa lupte pentru titlul de cel mai talentat roman si, implicit, pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

Andra este cea care traieste cu mare emotie fiecare moment prezentat pe scena, ia deciziile atat rational, cat si cu sufletul, identifica cu precizie talentul muzical, iar experienta acumulata in cele 4 sezoane de pana acum se simte in fiecare refuz politicos. Ea incearca sa ii inteleaga pe toti cei care decid sa se inscrie in competitie si sa ii incurajeze, chiar daca nu reusesc sa mearga mai departe. De la sezon la sezon este uimita de multitudinea si diversitatea talentelor prezente la preselectii si se bucura de fiecare data ca poate face cunostinta cu oameni valorosi. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Ceea ce am intalnit la preselectii a intrecut cele mai mari asteptari, au venit oameni uluitori, cu talente remarcabile. Le multumesc tuturor celor care sunt alaturi de noi, care au venit la preselectii, care au reusit sa-si invinga emotiile. Ii admir pe toti deopotriva, deoarece au venit catre noi, au indraznit, au sperat, iar cei care s-au calificat pentru etapa urmatoare sunt foarte buni”, a declarat Andra.

Andi Moisescu apreciaza talentul in cele mai variate forme, actele artistice surprinzatoare, experienta sa in televiziune oferindu-i capacitatea de a vedea dincolo de prestatia unui concurent potentialul acestuia pe termen lung. El este mereu atent la detalii, juratul cerebral care trece dincolo de prestatia fiecarui concurent si reuseste de fiecare data sa o sintetizeze in fraze memorabile. Este de fiecare data corect, amuzant, dar si transant daca situatia o cere. Interactioneaza perfect atat cu ceilalti trei jurati, cat si cu concurentii, dar si cu gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos. 

 “Am mizat pentru acest nou sezon pe aceeasi inepuizabila putere de surprindere a romanilor, atunci cand e vorba sa-si puna in joc talentul. Ne-am pregatit in mod deosebit in acest sens, am adus reguli noi si am improspatat masa juriului”, a spus Andi.

Andra si Andi pot fi urmariti alaturi de Mihaela Radulescu, Bebe Cotimanis, Smiley si Pavel Bartos in fiecare vineri, de la 20:30, in cautarea de noi talente pentru cel mai iubit show de televiziune, Romanii au talent.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni