• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra si Catalin Maruta, intr-o ipostaza adorabila. Cum s-au lasat fotografiati: dovada ca formeaza cuplul perfect

Andra si Catalin Maruta, intr-o ipostaza adorabila. Cum s-au lasat fotografiati: dovada ca formeaza cuplul perfect

Andra si Catalin Maruta, intr-o ipostaza adorabila. Cum s-au lasat fotografiati: dovada ca formeaza cuplul perfect

Andra si Catalin Maruta sunt in culmea fericirii. De cand frumoasa cantareata a ramas insarcinata pentru a doua oara, cei doi sunt mereu cu zambetul pe buze si emana numai energie pozitiva.

Jurata de la "Romanii au talent" va deveni in vara anului 2015 mamica unei fetite, al carei nume se pare ca va fi Maria sau Ioana. Parintii mai au cateva variante in gand pentru al doilea nume, cum ar fi Eva, Ana sau Alma, pe care le vor lua in calcul la momentul potrivit.

Citeste si: Schimbarea incredibila prin care a trecut Narcis Ianau, fostul concurent de la "Romanii au Talent"! Cum arata acum

De cand a aflat ca va fi tata, Catalin Maruta nu isi mai incape in piele de fericire. Cei doi isi doreau de foarte mult timp inca un copil, iar visul lor de a avea o familie numeroasa va deveni realitate in vara acestui an.

Conform declaratiilor juratei de la "Romanii au talent", sarcina decurge normal, fara complicatii. Andra a povestit intr-un interviu acordat pentru show-ul "La Maruta" ca este foarte fericita la gandul ca in numai cateva luni isi va strange in brate fetita. 

Recent, Andra a publicat pe contul sau Facebook o fotografie adorabila, in care apare alaturi de Catalin Maruta. Cei doi au fost fotografiat stand impreuna pe o canapea colorata, iar zambetele intiparite pe chipul lor sunt dovada vietii fericite pe care o traiesc. 

Andra impresioneaza nu doar prin veselia pe care o transmite, ci si prin look-ul fresh pe care il adopta. Imbracata intr-o ie cu modele florale, artista arata senzational. Mai mult, parul aranjat in bucle lejere o prinde de minune. 

Fara urma de indoiala, Andra, Catalin si David formeaza o familiei fericita, ce asteapta cu nerabdare venirea pe lume a unui nou mebru.

Buna dimineata ! Sa aveti o zi frumoasa ! :) ❤️Multumesc pentru poze prietenilor mei : Victor & Anca / Wise Events Foto

Posted by Andra Music on Thursday, April 16, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni