Andra si Catalin Maruta vor deveni parinti pentru a doua oara. Primele declaratii ale celor doi

Andra si Catalin Maruta vor deveni parinti pentru a doua oara. Primele declaratii ale celor doi

Familia formata din Andra si Catalin Maruta se numara printre cele mai apreciate si respectate familii de vedete de la noi din tara, iar in curnad se va implini cel mai mare vis al celor doua celebritati.

Andra este insarcinata in cinci luni, iar daca pana acum au fost numai zvonuri legate de acest eveniment important din viata fiecarui cuplu, se pare ca minunea s-a intamplat, iar jurata "Romanii au talent" si Catalin Maruta vor avea in curand o fetita.

Cei doi au marturisit pentru revista "Ciao!" ca cea mai mare dorinta a lor s-a implinit, iar acum se bucura de fiecare clipa pana la venirea pe lume a micutei lor: "E o senzatie pe care numai o femeie insarcinata o poate intelege. I-am spus lui Catalin intr-un mod foarte firesc, nu am pus in scena vreo piesa de teatru. La un minut dupa ce am aflat eu, i-am spus si lui. Ne-am bucurat nebuneste si acesta a fost momentul zero, clipa in care am pornit pe un alt drum frumos".

Din 30 Martie “La Maruta” incepe de la ora 16:00, iar de la ora 18:00 urmaresti “Lectii de viata”.

Catalin Maruta si Andra nu isi mai incap in piele de fericire si a publicat deja pe Facebook vestea:

"In iulie, se va naste fiica mea! Da, ati citit bine. Am tacut pana acum, am respectat discretia Andrei, dar azi va spun, cu traditionalul orgoliu patern, ca sotia mea e insarcinata din nou si, spre bucuria lui David, de data aceasta vom aduce acasa o fetita! Am deja o inima in plus, o dragoste in plus!... E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus in cuvinte!...

Va multumesc pentru ca mereu sunteti alaturi de Andra si de mine !"

Citeste si: Iti mai amintesti de papusica-vie de la "Romanii au talent". Ce mai face si cum arata Alexandra Siverenco

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni