• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra si Laura Bretan, imaginea care a topit inimile fanilor. Cum s-a fotografiat cantareata alaturi de castigatoarea Romanii au talent 2016

Andra si Laura Bretan, imaginea care a topit inimile fanilor. Cum s-a fotografiat cantareata alaturi de castigatoarea Romanii au talent 2016

Andra si Laura Bretan, imaginea care a topit inimile fanilor. Cum s-a fotografiat cantareata alaturi de castigatoarea Romanii au talent 2016

In urma voturilor publicului, Laura Bretan a fost desemnata castigatoarea sezonului 6 "Romanii au talent".

Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent! Micuta de numai 13 ani i-a uimit inca o data pe romani cu vocea sa unica, iar juratii s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung momentul prezentat de ea in finala. 

Laura a cantat, acompaniata de o orchestra, aria Vissi d’arte din Opera Tosca de Puccini si a creat un moment emotionant cu care a reusit sa ajunga rapid la sufletele tuturor. 

Cele mai tari momente din sezonul 6 "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Dupa ce a aflat rezultatul votului si faptul ca ea este marea castigatoare, Laura a declarat cu lacrimi in ochi: ”Sunt foarte emotionata. Nu am crezut niciun moment ca asa ceva e posibil, nu am cuvinte sa explic ce s-a intamplat in seara asta. E un vis si vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, m-au sustinut si au avut incredere in mine si in talentul meu".

La putin timp de la incheierea finalei, Laura Bretan si Andra s-au fotografiat impreuna, spre bucuria fanilor. Imaginea a fost publicata de membra juriului pe contul sau de Facebook, iar in mai putin de 24 de ore de la aparitia pe reteaua de socializare, aceasta a strans peste 128 000 de like-uri. 

Mesajul emotionant care a insotit fotografia a starnit un val de comentarii din partea sustinatorilor, care s-au grabit sa o felicite pe Laura Bretan pentru performanta sa. 

"Fara cuvinte! Efectiv, nu am cuvinte sa exprim cata fericire simt acum, dupa ce timp de 6 sezoane talentul castigatorilor ne-a uimit de fiecare data, iata ca acum talentul micutei Laura nu sparge doar sufletele noastre, patrunzand adanc in ele, ci si granitele, reusind sa uimeasca milioane de oameni! 

Felicitarile mele sincere! Mult succes in continuare!", a scris Andra in descrierea fotografiei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni