Andra, tinutele pline de feminitate ale juratei de la "Romanii au talent" - sezonul 5

Andra, tinutele pline de feminitate ale juratei de la "Romanii au talent" - sezonul 5

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din Romania si jurata de la Romanii au talent care traieste cu emotie fiecare aparitie a concurentilor pe scena, empatizand perfect cu fiecare dintre ei. Andra s-a facut remarcata in cele patru sezoane de pana acum atat prin bunatatea ei, precizia cu care identifica talentul muzical, cat si prin feminitatea sa si prezenta extrem de stilata.

Si anul acesta, in cadrul preselectiilor Romanii au talent, Andra a avut tinute care au pus-o in valoare.

Tinutele ei au fost confectionate din voal, matase incrustata cu cristale, dantela macramé, voal de lana cu aplicatii manuale de margele si cristale sau voal brodat manual. In cifre, 12 profesionisti au participat la procesul de coasere, care a durat nu mai putin de 9 saptamani, iar broderiile manuale au fost realizate intr-o saptamana. 16.000 de cristale, 42 de metri de diverse materiale si multe emotii pentru zilele de intarziere a materialelor comandate special pentru Andra de la Paris sunt doar cateva dintre detaliile referitoare la tinutele purtate de artista.

Stilul Andrei este unul extrem de feminin. Andra se joaca in cel mai natural mod cu putinta cu feminitatea si gingasia. Rochia este, cu siguranta, elementul de baza al garderobei si al stilului ei, in general. Andra canta, danseaza si abunda de fericire, iar acesta este mesajul pe care il transmite de fiecare data. 

Citeste si: Schimbarea incredibila prin care a trecut Narcis Ianau, fostul concurent de la "Romanii au Talent"! Cum arata acum



Dana Budeanu este cea care sta in spatele stilului Andrei, ea a construit tot ceea ce inseamna garderoba juratei de la Romanii au talent, pornind de la mesajul zambetului ei.

Andra este sufletul de copil din zambetul ce striga doar iubire, ochii ce nu vad decat povestea din tot ce e in jur, vocea care canta si cand doar rosteste, prietena sufletului meu, fata din povestea despre iubirea ce doar se canta, pe care am cunoscut-o caci imi lipsea o bucata de suflet, careia ii vorbesc si din priviri, care-mi raspunde doar zambind”, spune Dana Budeanu despre Andra.

Anul acesta, in cadrul preselectiilor Romanii au talent, Andra a purtat atat tinute create de catre Dana Budeanu, cat si creatii ale unor designer internationali, styling-ul fiind oferit de fiecare data de catre Dana si echipa sa de stilisti. 

Andra poate fi urmarita si admirata in cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, in fiecare vineri, de la 20:30, numai la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni