• PRO TV
  • Andreea Esca, asa cum nu o vezi niciodata. Cum arata vedeta inainte de a aparea pe ecrane. Fotografie de mii de like-uri

Andreea Esca, asa cum nu o vezi niciodata. Cum arata vedeta inainte de a aparea pe ecrane. Fotografie de mii de like-uri

Andreea Esca, asa cum nu o vezi niciodata. Cum arata vedeta inainte de a aparea pe ecrane. Fotografie de mii de like-uri

Prezentatoarea Stirilor ProTV a publicat pe pagina sa personala de socializare o imagine in care arata cum se pregateste inainte de a aparea pe micile ecrane.

Vedeta a ales sa le arate fanilor sai ce se intampla inainte de inceperea Stirilor ProTV, iar reactiile au fost pe masura.

"Poate va intrebati cum este cand mai sunt cateva minute pana incep StirileProTV. The Dream Team!", a scris Andreea langa fotografia care o arata inconjurata de 3 persoane care se ocupa de look-ul ei.

Chiar si in aceste momente, Andreea Esca este nedespartita de laptopul sau, lucru pe care fanii l-au observat: "Si acolo tot cu pc-ul...profiti de timp la maxim", i-a scris unul dintre prietenii sai virtuali.

O multime de laude au fost lasate in comentarii si foarte multe persoane isi exprima dorinta ca vedeta sa ramana cat mai mult timp la pupitrul stirilor.

 

Poate va intrebati cum este cand mai sunt cateva minute pana incep StirileProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni