Andreea Esca, invitată la Românii au talent: Backstage Show. Ce părere are știrista despre jurați

Andreea Esca, invitată la Românii au talent: Backstage Show. Ce părere are știrista despre jurați

Backstage Show, emisiunea online prezentată de Pavel Bartoș și Smiley, te așteaptă cu un episod nou-nouț pe VOYO. De data aceasta, cei doi comentează alături de Andreea Esca momentele de pe scena celui mai iubit show de divertisment. 

Pavel Bartoș și Smiley au și o surpriză pentru telespectatorii fideli ai show-ului. În fiecare episod de Backstage Show, aceștia vor putea urmări în exclusivitate un număr care nu a fost difuzat la TV. În acest episod, vă puteți delecta cu prestația actorului Silviu Gherman. 

Andreea Esca a mărturisit că s-a uitat până acum la Românii au talent și obișnuiește să schimbe impresii cu fiica ei, Alexia. 

“Ce crezi că a adus nou Bobonete în emisiunea asta?”, a întrebat-o Pavel Bartoș.

“Cred că a adus haz! Alexia mi-a zis de exemplu că o distrează foarte tare de când a venit Bobonete. Mi-a spus că i se pare interesant și Dragoș Bucur. Îi place și de Moisescu, dar a zis că are glume mai de astea de bătrâni. (…) La o zi după, pleacă Alexia undeva și îmi scrie un mesaj: hai te pup, ne auzim la Doha. Că schimba acolo avionul. Și eu trimit: Ne auzim la Oha. Ea îmi scrie înapoi: Andi, tu ești?”, a spus amuzată Andreea Esca.

“Dar pe această cale vreau să spun că mie îmi place Andi Moisescu, probabil pentru că are aceleași glume din ‘72, ca mine (…) Pentru un profesor de matematică mi se pare că are super umor!”, a mai adăugat știrista. 

Emisiunea Românii au talent: Backstage Show poate fi vizionată pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni