• PRO TV
  • Anna Lesko și GIM, finalistul sezonului 11 Românii au talent, lansează piesa „Guleala”

Anna Lesko și GIM, finalistul sezonului 11 Românii au talent, lansează piesa „Guleala”

Anna Lesko și GIM, finalistul sezonului 11 Românii au talent, lansează piesa „Guleala”

Cunoscuta și iubită artistă Anna Lesko surprinde publicul cu o nouă piesă extrem de fresh! Alături de ea se află și GIM, concurentul care a impresionat o întreagă țară în anul 2021 la Românii au talent, unde a obținut butonul auriu și a ajuns până în marea finală.

Piesa inspirată din folclorul ucrainean se numește Guleala, a fost produsă de Costi Ioniță, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. De altfel, Costi și Alex sunt echipa cu care Anna a lucrat în ultimii ani, aceștia aducând pe piață unul dintre cele mai cunoscute hit-uri – Ivanko!

”Guleala” este o piesă în română și ucraineană și aduce publicului o frumoasă poveste de dragoste, ce își păstrează intensitatea indiferent de obstacolele prin care a trecut. Videoclipul este perfect pentru vară, oferind un vibe pozitiv, așa cum Anna i-a obișnuit pe fani. 

„Noul single, “Guleala”, vorbește despre un sentiment arzător din viața noastră - dragostea, cea împlinită”, declară Anna Lesko odată cu lansarea noii ei piese.

Încântat de această colaborare, GIM spune: „Această piesă este o promisiune pentru mine, mesajul ei, versurile sunt o promisiune pentru mine. Iar refrenul mă mișcă cel mai tare și mă duce cu gândul la persoana iubita. O piesă pe dans, o piesă liniștită și plină de emoție”.

Vezi și: 





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni