Aproape de nerecunoscut. Cum aratau Smiley, Ruby, Antonia sau Sore pe vremea cand mergeau la scoala

Aproape de nerecunoscut. Cum aratau Smiley, Ruby, Antonia sau Sore pe vremea cand mergeau la scoala

Copiii dragalasi de altadata s-au transformat in personajele cele mai mediatizate din showbizul autohton.

Daca acum sunt frumosi, celebri si au mii de fani, pe vremea cand mergeau la scoala vedetele noastre nici nu visau ca vor ajunge atat de departe.

Andra s-a schimbat foarte mult din adolescenta, cand se lansa in lumea muzicii cu piesa "In noapte ma trezesc". Pe atunci, simpatica artista avea parul lung si roscat si acelasi zambet cu care face acum furori.

Ruby nu mai pastreaza, parca, nimic din trasaturile pe care le avea la 5 ani. Pe atunci, bruneta tatuata era mult mai timida si nu zambea la fel de increzator cum o face acum de pe copertele revistelor.

Sore Mihalache si-a inceput cariera muzicala de mica. La 10 ani o imita pe Natalia Oreiro, iar la 11 ani facea parte din trupa Dolly si canta melodii ca "Tarzan" sau "Draga Johnny". A fost remarcata de producatorii de la Play&Win care au format trupa Crazy Win si in 2009 a lansat piesa "Beautiful Lover".

Smiley: Andrei Tiberiu Maria s-a nascut pe data de 27 iulie 1983 in Pitesti, judetul Arges. Intr-un interviu, acesta declara ca in copilarie era un baietel agitat, care nu putea sta locului o clipa. Totul a decurs normal pana la varsta de 10 ani, cand placerea lui Andrei de a asculta muzica s-a transformat in placerea de a canta.

Nascuta in Bucuresti, cu cateva luni inainte de Revolutie, Antonia Iacobescu s-a mutat de la 5 ani impreuna cu familia in Statele Unite si si-a petrecut o buna parte din copilarie si adolescenta in Utah si Las Vegas, unde a terminat liceul si a facut primii pasi in modelling.

In galeria foto de mai jos poti vedea imagini cu mai multe vedete din Romania, incepand cu Andi Moisescu:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni