• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9: ”E al nostru, e Mowgli al nostru!”

Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9: ”E al nostru, e Mowgli al nostru!”

Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9: ”E al nostru, e Mowgli al nostru!”

La 8 ani, Aris Negoiță a avut un moment fabulos pe scena ”Românii au talent” și a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, ajungând astfel direct în semifinală.

Aris Claudiu Gabriel Negoiță are 8 ani și a început cursurile de dans la 5 ani. Nimeni din familia lui nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

Citește și. Daria Matei, patinatoarea campioană de la Românii au talent, a încântat juriul: ”Ne-ai oferit un moment frumos”  

În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică. 

Aris a fost într-o tabără, cea mai tare din Europa - FAIR PLAY DANCE - unde a câștigat toate cursurile, gratuit, pentru următorul an. 

După momentul său special pe scenă, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, ultimul Golden Buzz al sezonului 9 din ”Românii au talent”, moment în care Aris a început să plângă.

Mai apoi, talentatul concurent a dansat de bucurie pe scenă, alături de cei doi prezentatori.

”Arăți ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toți. Ești foarte bun”, i-a spus Mihai Petre. ”Sunt șocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Ești minunat, copile!”. 

”E al nostru, e Mowgli al nostru!”, a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoș, iar Smiley a adăugat: ”Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se miște în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă. 

Într-un interviu acordat protv.ro, mama lui Aris a mărturisit că a fost extrem de impresionată când băiatul ei a luat Golden Buzz-ul. ”Cred că m-am simțit ca atunci când am născut. Nu mai știu nimic din ce era în jurul meu, știu doar că eram foarte conectată cu el. Am simțit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i știu munca, știu cât s-a chinuit și cât de mult și-a dorit. Mereu spunea: ”Dacă iau Golden Buzz-ul?” Noi l-am motivat, l-am încurajat și el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul”.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că își dorea să primească butonul auriu de la Pavel și Smiley. ”El se mai gândea și la Mihai Petre, că el e pe zona dansului”.

Toată lumea a remarcat părul superb al lui Aris, iar de ”vină” pentru coafura puștiului este Smiley. ”Smiley este preferatul lui. Și-a lăsat părul lung ca el. El, când era mititel, îi spunea lui Smiley ”Maitli”. Și-a lăsat părul lung de la cinci-șase ani, dar el zicea: Vreau să mă tund ca ”Maitli”.

Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, sezonul 9, Aris Negoiță spune că i-ar plăcea să aibă propria lui cameră. 

”Își dorește o cameră a lui, cu un pat pe care l-a văzut pe Internet, cu tobogan, să se dea jos din pat pe toboganul acela, să avem o casă a noastră. La ora actuală, noi stăm toți în aceeași cameră. Mai departe, își dorește foarte mult să ajungă în Los Angeles, pentru că acolo e spuma dansului, să spun așa, acolo sunt cei mai buni coregrafi, acolo sunt cele mai bune cursuri de dans, și vrea să ajungă acolo, să se pregătească”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni