• PRO TV
  • Au crezut ca vor prezenta un dans obisnuit, dar ce a urmat a impresionat. Momentul emotionant de la Britain's Got Talent

Au crezut ca vor prezenta un dans obisnuit, dar ce a urmat a impresionat. Momentul emotionant de la Britain's Got Talent

Au crezut ca vor prezenta un dans obisnuit, dar ce a urmat a impresionat. Momentul emotionant de la Britain's Got Talent

Violet si Nino sunt doi tineri din Olanda, respectiv Italia care au reusit sa impresioneze juriul de Britain's Got Talent cu o reprezentatie de exceptie la auditii.

Grupul "Another Kind of Blue" le-au pregatit o surpriza atat juratilor, cat si spectatorilor, momentul lor fiind unul impresionant.

Specializati pe dans pe podea, Violet si Nino s-au folosit de tehnologie pentru a crea o reprezentatie unica in istoria show-ului de talente.

Cei doi s-au miscat pe podea in timp ce interactionau cu imagini proiectate in jurul lor, rezultatul final fiind unul extrem de emotionant.

"Nu am mai vazut asa ceva niciodata. Sunteti geniali", a declarat Simon Cowell, in timp ce Alesha Dixon a marturisit: "A fost atat de frumos sa va urmarim. E genul de moment la care nu exista limite".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni