Au început filmările la Românii au talent. Cine sunt jurații pentru noul sezon #un10perfect

Au început filmările la Românii au talent. Cine sunt jurații pentru noul sezon #un10perfect

Săptămâna trecută, emisiunea Românii au talent a dat startul filmărilor pentru sezonul #un10perfect!

În acest weekend, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre au văzut primii concurenți, iar Smiley și Pavel Bartoș, ca în fiecare an, i-au încurajat pe cei  înscriși în competiție, ajutându-i să-și depășească emoțiile.

Acest sezon aniversar aduce un cadou pentru jurați, prezentantori și concurenți: 10 concurenți calificați direct în semifinale în sezonul #10perfect!

În acest sezon aniversar, fiecare jurat are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și îi conving că merită să ajungă direct în semifinale!

Smiley și Pavel vor avea în acest sezon șansa unică de a trimite doi dintre cei mai buni concurenți direct în galele live. Cei mai buni 10 concurenți vor fi recompensați pentru performanțele lor incredibile cu un loc asigurat în semifinalele Românii au Talent

Jurații și-au început călătoria în căutarea performanțelor perfecte: ”Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, declară Andra. 

Florin Călinescu declară la începutul filmărilor pentru noul sezon: ”Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”.

Înainte de a vedea primele momente de pe scenă, Andi Moisescu a spus: ”Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima”.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent) on


Mihai Petre declară: ”Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol”.

Smiley și Pavel Bartoș așteaptă cu nerăbdare noul sezon și sunt convinși că ”va fi un sezon deosebit. Suntem abia la începutul filmărilor, dar după 9 sezoane, nu ne așteptam să mai fim surprinși, dar am văzut deja câțiva concurenți care promit un real spectacol. Juriul este în formulă completă și formă maximă. Bineînțeles, Mihai Petre și Florin Călinescu se iubesc tare mult, Andi Moisescu îi completează, iar Andra îi sensibilizează".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni