Jongleriile care l-au facut pe Andi sa uite de numarul mentalistului: "Sunteti foarte, foarte buni!"

Jongleriile care l-au facut pe Andi sa uite de numarul mentalistului: <span style="color:#f00;">"Sunteti foarte, foarte buni!"</span>

Vezi show-ul Romanii au talent integral pe voyo.ro.

Jongleriile lor i-au impresionat deopotriva pe jurati si pe cei din public. La sfarsitul numarului, Mihai Petre a vrut sa guste dintr-un preparat de-al lor si a cazut cu capul pe pupitru, direct pe butonul de X: "E o bautura foarte tare, dar si foarte buna. Felicitari!" le-a transmis juratul.



Andi Moisescu: "Pe mine ati reusit sa ma faceti sa uit, timp de 2 minute, de numarul lui Cristian Gog, care si el m-a naucit astazi. Sunteti foarte buni" le-a spus si el, iar Andra i-a felicitat si ea: "Faceti spectacol si vreau sa va vad in finala!"



Cele doua voturi obtinute de la Andi si Andra de indemanaticii barmani de la BarSession le-au deschis drumul catre premiul cel mare de 120.000 de euro si multravnitul titlu de cel mai talentat roman.

La preselectii, cei doi barmani au reusit sa impresioneze juriul cu un numar fascinant de jonglerii.



Ai chef de-un film misto si nu stii la ce sa te uiti? Si noua ni se intampla mereu! Devino fan voyo pe FACEBOOK si primesti direct in newsfeed recomandari cum iti place tie. Ne ocupam noi! :) 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni