Bianca Badea GOLDEN BUZZ. Ce spune micuța balerină despre croitoreasa de la Românii au talent

Bianca Badea GOLDEN BUZZ. Ce spune micuța balerină despre croitoreasa de la Românii au talent

Balerina Bianca Badea a luat Golden Buzz de la Andra și a ajuns în finala sezonului 8 Românii au talent. La un an de la acea performanță, micuța dansatoare le-a transmis un mesaj emoționant altor trei concurente, care au impresionat în prima ediție a noului sezon.

Bianca Badea a crescut, și la propriu și la figurat, după prestația ei de excepție de la Românii au talent. Balerina a câștigat numeroase trofee la concursuri de balet, din țară și din străinătate, și a devenit un reper în acest domeniu. La un an după ce a strălucit pe scena de la Românii au talent, Bianca Badea și-a amintit de momentul incredibil pe care l-a trăit când a primit Golden Buzz din partea Andrei.

Micuța balerină a urmărit prima ediție a sezonului #9suprem și a remarcat momentul emoționant oferit de Ana-Maria Pantaze. Croitoreasa de la Românii au talent a primit și ea Golden Buzz, de la Mihai Petre.

Îmi amintesc acele trăiri, acea emoție, dar și dorința de a stârni acea ploaie de petale aurii. Ana-Maria Pantaze, o ființă simplă, ca și mine, a cântat pentru prima dată pe o scenă și se vedeau emoțiile. Nu promitea mult. Deși nu am cunoștințe în acest domeniu, pot spune doar că mi-a plăcut. Printre atâtea ace, ațe și multe materiale se ascundea un talent care, fără participarea la emisiune, nu ar fi fost descoperit. Vă felicit, doamnă Ana-Maria Pantaze, vă țin pumnii strânși în semifinală și vă doresc mult succes”, i-a transmis Bianca Badea.

Bianca Badea a apreciat din inimă prestațiile dansatoarelor Emma Neagu și Nikol Varga, despre care a găsit doar cuvinte de laudă.

„Se vede la Nikol că dansul contemporan o reprezintă și că a practicat gimnastica. Are multe elemente acrobatice, dificile pentru vârsta ei. Gândiți-vă la coregrafie, câte mișcări trebuie să rețină. Din câte am observat eu, îi place ceea ce face. Pe lângă calitățile pe care le posedă deja, are foarte multe de exersat și de îmbunătățit. Eu, la vârsta ei, știam clar că vreau să înclin spre partea clasică a baletului. O felicit și îi doresc mult succes”, ne-a spus Bianca Badea, care nu a trecut cu vederea nici momentul extrem de emoționant pe care l-a oferit Emma Neagu.  

Tânăra româncuță, născută la Toronto, Canada, a dansat fabulos, în ciuda faptului că are un picior amputat.

Apreciez foarte mult curajul și ambiția de care a dat dovadă. Este un exemplu, ne-a demonstrat, atât prin deciziile luate, cât și prin dans, că este un copil foarte puternic. Eu o privesc ca pe o gimnastă unică, nu oricine poate face ce a făcut ea. Probabil ca și mine, mulți au privit televizorul cu lacrimi în ochi, în timp ce ea dansa zâmbind. O apreciez enorm, îi mulțumesc pentru lecția de viață pe care ne-a oferit-o”, a mai spus Bianca Badea.

Balerina, azi în vârstă de 12 ani, se bucură că această generație de copii talentați și-a făcut curaj pentru a demonstra tuturor ce poate. „Cred că sezonul 9 Românii au talent o să aibă multe numere de dans reușite. Mă bucur că generația mea a prins curajul de a se expune. Asta am și vrut. Probabil am contribuit și eu, participând în sezonul 8. Îmi doresc să fiu și să rămân un exemplu bun în continuare”, a conchis Bianca.

Ce competiții a câștigat Bianca Badea în ultimul an

Bianca și-a umplut casa de medalii și diplome, ca urmare a concursurilor pe care le-a câștigat în ultimele 12 luni. Iată câteva:

Locul 1 la dans clasic (balet) la YSBC și bursă de studiu, cu posibilitatea de a studia la Zurich Dance Academy (Elveția)

Clasare pe podium la Campionatul European de Dans clasic și contemporan, care i-a adus calificarea la Campionatul Mondial din SUA (aprilie 2019). Aici a concurat cu fete care au vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Tot aici a obținut o invitație la o școală de balet – American Ballet Theatre – dar și din partea Princess Grace Academy din Monaco.

Locul 1 și premiul special al juriului la Royal Swan – cea mai bună interpretare feminină din competiție

Locul 1 la dans clasic (balet) în cadrul Sibiu Dance Competition

Locul 1 la dans clasic și locul 1 la dans contemporan, precum și premiul special la concursul Lebăda de Cristal

Locul 1 la dans clasic și locul 1 la dans contemporan/lyric, precum și premiul special – marele trofeu – la Black Sea Dance Star.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni