• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cand au urcat pe scena, Simon Cowell a crezut ca asista la o gluma. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare e incredibil

Cand au urcat pe scena, Simon Cowell a crezut ca asista la o gluma. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare e incredibil

Cand au urcat pe scena, Simon Cowell a crezut ca asista la o gluma. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare e incredibil

Cinci tineri indrazneti si cu zambetul pe buze au urcat pe scena de la "Britain's Got Talent" si au pus in scena in show care a facut publicul sa ovationeze de la inceput si pana la final.

Cand i-a vazut urcand pe scena, Simon Cowell a crezut ca asista la o gluma nu tocmai amuzanta deoarece cei cinci dansatori au parut un pic distrati in primele minute petrecute pe scena. Cu toate acestea, juriul le-a oferit sansa de a-si duce pana la final momentul si, cu siguranta, nu au regretat alegerea facuta. 

Citeste si: A topit inimile juratilor si a adus lacrimi in ochii publicului. Pentru el muzica inseamna totul: vezi un moment magic



Pe acordurile piesei "Uptown Funk" (Mark Ronson feat. Bruno Mars), cei cinci baieti au pus in scena o coregraife geniala, care i-a surprins atat pe jurati, cat si pe cei aflati in sala. 

Momentul culminant a venit atunci cand, dupa incheierea reprezentatiei si in aplauzele tuturor, Anthony McPartlin si Declan Donnelly - prezentatorii show-ului - au intrat in scena si au apasat butonul auriu. Celor cinci dansatori nu le-a venit sa creada ca au fost trimisi direct in semifinala show-ului "Britain's Got Talent". Cand au realizat ce se intampla, dansatorii au inceput sa faca salturi si piruete de bucurie. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni