Caravana “Romanii au talent” ajunge la Constanta pe 20 septembrie


	Caravana “Romanii au talent” ajunge la Constanta pe 20 septembrie
Data: 14 Septembrie 2011

Dupa Oltenia, Banat, Ardeal si Moldova, vine randul Dobrogei sa demonstreze ca are talent! Caravana “Romanii au talent” ajunge la Constanta pe 20 septembrie.

Dobrogenii sunt asteptati la preselectiile pentru super show-ul de la ProTV pe 20 septembrie, incepand  cu ora 10:00 la Hotelul Ibis din Constanta. Indiferent de varsta, ocupatie sau aptitudinile pe care le au, oricine poate intra in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman al tarii.

Inscrierile pentru preselectii au loc pe site-ul romaniiautalent.ro, dar cei doritori sa devina concurenti se pot inscrie si direct in locatie.

Marile surprize vin de la oameni simpli, dar plini de inspiratie. Pe 20 septembrie, este randul dobrogenilor sa urce pe scena si pe culmile celebritatii. Vino pe 20 septembrie la Constanta, hotel Ibis, ora 10:00, la preselectiile pentru noul sezon "Romanii au talent"!


www.protv.roVino pe 20 septembrie la Constanta, hotel Ibis, ora 10:00, la preselectiile pentru noul sezon "Romanii au talent"!
ProTV.ro

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies