• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Caravana “Romanii au talent” a plecat in cautare de noi talente. Intra AICI si afla mai multe detalii!

Caravana “Romanii au talent” a plecat in cautare de noi talente. Intra AICI si afla mai multe detalii!

<span style="color: rgb(255,0,0)">Caravana “Romanii au talent” a plecat in cautare de noi talente.</span> Intra AICI si afla mai multe detalii!

Dupa ce a adus in fata intregii tari talente nemaipomenite si a implinit visul atator oameni, emisiunea “Romanii au talent” se pregateste de un nou sezon la Pro Tv. In perioada 20 august-26 septembrie, caravana “Romanii au talent” va strabate tara in lung si-n lat in cautarea acelor romani care au ceva de spus si aratat, a romanilor cu abilitati deosebite, gata oricand sa ridice o sala intreaga in picioare.

Pentru a oferi tuturor posibilitatea de a-si etala talentul, caravana va ajunge de aceasta data in 6 mari orase: Timisoara, Cluj, Iasi, Craiova si Constanta, ultima locatie de pe lista fiind Bucurestiul.  Pana atunci, toti cei care vor sa faca parte din super show-ul de la ProTV se pot inscrie pe protv.ro.

Show-ul “Romanii au talent” nu tine cont de varsta, meserie sau infatisare si ofera o sansa extraordinara tuturor celor care au un talent al lor, indiferent care ar fi acesta, de la cantat, dansat, acrobatie, numere de magie pana la capacitati deosebite cum ar fi mersul pe cioburi sau tricotatul viteza.

Alaturi de concurenti vor fi ca de fiecare data Smiley si Pavel Bartos gata oricand sa inlature orice emotie si sa aduca o doza zdravana de energie pozitiva. Talentul concurentilor va fi pus sub lupa de Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, nerabdatori sa vada cu ce ii vor mai surprinde romanii si de aceasta data.

Iata unde si cand au loc preselectiile:

Craiova
20 si 21 august - Teatrul Marin Sorescu

Timisoara
30 august - Hotel Continental

Cluj

6 septembrie - Hotel Belvedere

Iasi

13 Septembrie - Complex Grand Traian

Constanta

20 septembrie – Hotel Ibis

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni