Caravana Vanatorii de talent a scos la lumina talentul autentic! Inscirerile continua pe site-ul Romanii au talent


	Caravana Vanatorii de talent a scos la lumina talentul autentic! Inscirerile continua pe site-ul Romanii au talent
Data: 18 August 2016

Anul acesta, in premiera, caravana Vanatorii de talent a pornit in tara pentru a descoperi talentul in cele mai neasteptate forme, in cele mai neasteptate locuri!

De la sate mici si pana la cele mai mari orase din Romania, vanatorii de talent au pornit in cautarea talentului inca nedescoperit. Echipa Romanii au talent impreuna cu Oana Tache au mers din usa in usa, au vorbit cu tineri, seniori, copii, primari, profesori, preoti, vanzatori, totul pentru a-si atinge obiectivul: de a descoperi talentul autentic si de a-i aduce pe cei mai talentati romani pe scena celui mai tare show de divertisment din Romania, in sezonul sapte Romanii au talent!

Caravana Vanatorii de talent a oprit in 12 orase din tara si a fost urmarita pas cu pas de Stirile PRO TV, care au prezentat in direct de la fata locului fie persoane care isi doresc sa-si faca talentul cunoscut in fata intregii tari, fie fosti concurenti Romanii au talent, care se implica activ in descoperirea celor mai talentati romani.

Si tu poti fi vanator de talent! Daca stii un roman talentat, fii tu cel care scoate la lumina talentul autentic! Inscrie-l pe romaniiautalent.protv.ro si astfel ai posibilitatea sa devii “Vanator de talent” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.  

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies