• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Carina Veghiu, prima reacție după ce a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu: "Efectiv mi s-a oprit inima"

Carina Veghiu, prima reacție după ce a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu: "Efectiv mi s-a oprit inima"

Carina Veghiu este din Ploiești, are 11 ani și este o fetiță plina de talent și carismă. A început să cânte muzică ușoară, însă ulterior a trecut și la cea clasică. Talentul muzical nu este moștenire de familie, însă cu siguranță este un dar bine cultivat, cu ajutorul căruia a reușit să ridice în picioare scena de la Românii au talent și chiar să obțină un Golden Buzz.

Venită pe scena de la "Românii au talent 2023", Carina Veghiu i-a impresionat pe jurați cu vocea sa puternică, oferind o interpretare excepțională a piesei "The Impossible Dream". Uimiți de talentul ei și dezinvoltura de pe scenă, toți membrii juriului au aplaudat-o în picioare, iar ulterior Andi Moisescu i-a răsplătit momentul cu un Golden Buzz.

Întrebată dacă se aștepta la o astfel de reacție din partea juratului, Carina Veghiu a mărturisit, plină de entuziasm, că nu credea că va avea un astfel de impact:

"În niciun caz. Asta am și zis că eram șocată de impactul pe care l-am avut. Habar nu am cum am avut așa impact. Să sperăm că pot să trec și să câștig".

De asemenea, concurenta a dezvăluit că a fost copleșită de reacția lui Andi Moisescu și de primirea Golden Buzzu-ului:

"Efectiv mi s-a oprit inima. Eram ce? Mi s-a oprit inima, nu mai puteam să mai fac nimic, eram împietrită", a recunoscut Carina entuziasmată.

Vezi reacția integrală a concurentei în materialul video de mai sus:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni