• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Castigatorul "Romanii au talent" 2016: Laura Bretan a intrat in posesia marelui premiu in valoare de 120.000 de Euro

Castigatorul "Romanii au talent" 2016: Laura Bretan a intrat in posesia marelui premiu in valoare de 120.000 de Euro

Castigatorul "Romanii au talent" 2016: Laura Bretan a intrat in posesia marelui premiu in valoare de 120.000 de Euro

In marea finala Romanii au talent, talentul a fost o forta magica! Inspiratia a modelat minuni, increderea a creat legende, senzualitatea a transformat prejudecatile in arta.

Publicul, concurentii si membrii juriului au trait intens emotiile luptei finale a celui mai tare show de divertisment!

Cei 16 finalisti ai sezonului cu numarul sase "Romanii au talent", Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, ne-au incantat cu momente senzationale in incercarea de a impresiona audienta si de a obtine voturile publicului. 

16 eroi au urcat pe scena "Romanii au talent" intr-o finala memorabila, insa doar unul a castigat marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman!

Cele mai tari momente din sezonul 6 "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Finala "Romanii au talent" a fost incendiara, iar publicul si-a votat favoritii! In urma votului exprimat prin SMS, sezonul cu numarul sase si-a desemnat castigatorii. Cei 16 concurenti au pasit pe scena pentru o ultima jurizare si au asteptat cu nerabdare sa afle ce au decis cei care le-au privit cu admiratie reprezentatiile. 

"Dupa 20 si ceva de ani de televiziune e cea mai frumoasa scena cu cei mai frumosi si mai talentati oameni pe care i-am vazut vreodata.", a declarat Mihaela Radulescu.

Florin Calinescu le-a transmis concurentilor ca "romanii sunt o sursa inepuizabila de talent" si ca suntem un popor minunat.

Andi Moisescu a declarat ca in acest sezon avea nevoie de patru butoane aurii, dar si ca se declara norocos ca a intalnit-o pe Laura Bretan. "Un mare multumesc", a mai adaugat prezentatorul tv.


Aflata la al saselea sezon "Romanii au talent", Andra le-a multumit tuturor pentru talentul pe care l-au pus in scena.


Suspansul a crescut atunci cand Pavel Bartos a adus pe scena plicul in care s-au aflat numele primilor trei concurenti votati de public.  

Cei trei concurenti care s-au aflat pe primele trei pozitii in clasamentul final au fost Laura Bretan, Nadia Budurusi si Fratii Adrian. Pe locul trei in preferintele publicului s-a aflat Nadia Budurusi, in timp ce pe locul doi s-au clasat Fratii Adrian.

Marele castigator al sezonului 6 "Romanii au talent" si al premiului in valoare de 120.000 de euro oferit de Telekom este Laura Bretan.


Laura Bretan, primul interviu dupa ce a fost desemnata castigatoarea "Romanii au talent". Ce a declarat la doar cateva minute dupa incheierea show-ului. 


Anisia Gafton a castigat Premiul de Originalitate. Ce spus concurenta dupa ce i-a fost inmanat premiul.


Nadia Budurusi a impresionat in finala Romanii au talent prin eleganta si un numar de exceptie. Ce spune ocupanta locului trei despre participarea in show-ul talentelor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni