• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ce a facut el in fata juriului a depasit orice imaginatie. Un mentalist a pus in scena trucul vietii lui

Ce a facut el in fata juriului a depasit orice imaginatie. Un mentalist a pus in scena trucul vietii lui

Ce a facut el in fata juriului a depasit orice imaginatie. Un mentalist a pus in scena trucul vietii lui

Preselectiile sezonului 10 al show-ului "America's Got Talent" au debutat in forta. In prima editie a emisiunii, telespectatorii l-au cunoscut pe Chris Jones, un mentalist care a reusit sa lasa publicul si juriul fara cuvinte atunci cand si-a executat numarul.

Desi pare ireal, Chris a reusit sa il hipnotizeze pe Howie Mandel si sa il convinga sa dea mana cu el si cu ceilalti trei membri ai juriului, Heidi Klum, Mel B si Howard Stern. Howie Mandel este celebru la Hollywood pentru tulburarile sale obsesiv complusive si pentru faptul ca prefera sa nu dea noroc cu nimeni, indiferent de circumstante. 

Citeste si: Iti mai amintesti de papusica-vie de la "Romanii au talent". Ce mai face si cum arata ACUM Alexandra Siverenco

Momentul pus in scena de Chris Jones este greu de explicat, daca nu chiar imposibil. Chiar inainte ca mentalistul a isi inceapa reprezentatia, publicul a fost rugat sa paraseasca sala daca nu isi doreste sa fie hipnotizat, iar unii dintre cei prezenti la preselectii chiar au luat in considerare acest lucru si au preferat sa plece. 

In ciuda acestor masuri de precautie, la un moment dat, o tanara din public a adormit automat atunci cand Chris Jones i-a cerut lui Howie sa faca acest lucru.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni