Ce nume au ales pentru gemenii lor Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu. Momentul în care i-au adus acasă, filmat de echipa „La Măruță”

Autor: Diana Oprea
Data: 17 Martie 2023

Pe 11 martie 2023, Amalia Ursu a născut băieți gemeni, iar astăzi toată familia s-a bucurat de venirea micuților acasă. Momentul a fost prezentat, în exclusivitate, de echipa „La Măruță”. 

Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu au ales deja numele pentru copii. Băieții vor avea două prenume, unul românesc și unul străin, respectiv: Kevin Vasile și Thiago Ioan. 

„Încă nu știu cum mă simt acum, că sunt proaspăt tătic. Mă gândesc cum o să dorm noaptea. Dar sunt mega, mega fericit și împlinit. În sfârșit, simt că nu-mi lipsește nimic. Într-adevăr, a fost o mare surpriză când am aflat că sunt băieți. Nu mi-a venit să cred, eu am așteptat fete. Mie îmi plac fetele în general. Ca să meargă muzica populă mai departe, mi-a adus doi feciori, ca să fie treaba bună, doi cântăcioși”, a spus Vasilică Ceterașu. 


Amalia Ursu, mămică de gemeni 

„Cinci zile am stat în spital, pentru că am născut prin cezariană. Am născut la 36 de săptămâni și 4 zile. Thiago s-a născut cu greutatea de 2 kg 750 g, iar Kevin a fost un pic mai slăbuț, el s-a născut cu 2 kg 410 g. Practic, după el am așteptat cinci zile, ca să mai ia un pic în greutate. Hainele pe care noi le-am luat au fost de fetițe. Vasile a schimbat câteva”, povestește cântăreața de muzică populară . 

„Sunt foarte fericită!”, a spus Selena, fetița mai mare a cuplului. 

Sursă foto: captură video PRO TV
Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

  • Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu vin cu gemenii acasă

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies