• PRO TV
  • Atentie fetelor! Ce promisiune i-a facut Luca Valentin lui Andi Moisescu

Atentie fetelor! Ce promisiune i-a facut Luca Valentin lui Andi Moisescu

Atentie fetelor! Ce promisiune i-a facut Luca Valentin lui Andi Moisescu

Finalist in primul sezon al super show-ului de pe ProTV, Valentin Luca i-a promis lui Andi Moisescu ca se va ocupa personal ca in urmatorul sezon de Romanii au talent sa participe si doua fete care sa faca "flair bartending".

"I-am promis lui Andi Moisescu ca voi pregati doua fete pentru urmatorul sezon de Romanii au talent!! Deci fetelor se poate!!" a scris Valentin Luca pe pagina lui de Facebook, in descrierea clipului de mai jos:




Valentin Luca a ajuns in marea finala a show-ului de la Pro Tv datorita talentului si pasiunii sale pentru flair-bartending. “Nimeni nu se astepta sa vada un barman la Romanii au talent. Dar... surpriza! Juriul m-a placut, voi m-ati placut si, de-atunci, viata mea s-a schimbat complet. N-am fost eu castigatorul, dar am castigat renume. Sunt chemat la spectacole si show-uri din intreaga lume", spune el.

Ca sa faci aceasta meserie, trebuie sa ai dexteritate si trebuie sa fii foarte hotarat si perseverent. Si, nu in ultimul rand, trebuie sa stii ce e in sticla cu care jonglezi, trebuie sa stii sa prepari niste cocktailuri, sa ai niste baze in  acest domeniu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni