• PRO TV
  • Ce s-a intamplat dupa succesul de la Britain's Got Talent. Razy Gogonea (MATRIX) isi spune povestea pentru protv.ro:

Ce s-a intamplat dupa succesul de la Britain's Got Talent. Razy Gogonea (MATRIX) isi spune povestea pentru protv.ro:

<span style="color:#f00;">Ce s-a intamplat dupa succesul de la Britain's Got Talent.</span> Razy Gogonea (MATRIX) isi spune povestea pentru protv.ro:

Razy Gogonea povesteste pentru protv.ro cum i s-a schimbat viata dupa ce s-a clasat pe locul 4 in finala "Britain's Got Talent", cum se mai intelege cu fostii concurenti si colegi de la BGT, precum si ce planuri de viitor are.

Cum i s-a schimbat viata dupa aparitia la Britain’s Got Talent

Totul s-a schimbat dupa Britain’s Got Talent. As putea spune ca 2011 a fost anul meu. Am ajuns pe locul 4 la BGT,  am fost dat la stiri in intreaga lume - America, Thailanda, Mexic, Australia, Europa... chiar si Vietnam... E Google plin de stiri cu auditia mea in intreaga lume.

I-a cumparat logodnicei sale, Ruth, un inel cu diamant si se vor casatori pe 5 septembrie 

Am reusit pana la urma sa iau acel minunat inel de logodna pentru Ruth si este facut la comanda. Este unic in lume si, bineinteles, cu diamant. :)

Da, am stabilit si data nuntii. Am zis la Happy Hour ca va fi pe 1 iulie, dar a trebuit sa schimbam, deoarece am fost foarte ocupat cu spectacolele si nu am avut suficient timp sa ne pregatim. Nunta o s-o facem pe 5 septembrie 2012 in Cipru.

Daca ne dorim copii? Normal, dar totul pe rand... Acum suntem cu planurile de nunta, dupa nunta o casa, si dupa casa vine si intemeierea familiei. Acum stam la parintii lui Ruth. Bine, este o casa imensa,  dar ca orice cuplu tanar vrem sa fim la casa noastra. Dupa nunta o sa incepem si cu planurile casei si pentru asta va trebui sa muncesc incontinuu, aici casele sunt mult mult mai scumpe decat in Romania.

Si-a luat permisul de conducere si prima masina

Am luat permisul de conducere aici in Anglia. Eu nu prea am vrut sa dau de carnet, deoarece nu ma atragea ideea sa conduc, dar Ruth m-a tot impins sa dau de carnet, ca e bine sa-l am. La o saptamana dupa ce am luat permisul mi-am luat si masina. Prima mea masina! :)  Iar acum nu stiu ce scuza sa am ca sa ies afara din casa, numai sa conduc.  Ma duc la supermarket in fiecare zi, hahaha... numai ca sa conduc nonstop.

Are spectacol dupa spectacol

Am spectacole in intreaga lume. Am fost pe scena celui mai mare spectacol caritabil pentru copii “Children In Need". Este cel mai mare si cunoscut spectacol din Anglia. Se desfasoara in fiecare an si participa nume mari la acest concert. Sunt un mare sustinator al acestor acte caritabile pentru copii si nu numai. Dumnezeu m-a ajutat sa ajung unde sunt acum si vreau sa daruiesc inapoi si sa ajut cat pot.

Asa a fost 2011 pentru mine, iar 2012 vine la fel. Multa lume zice ca luna ianuarie este luna moarta in ce priveste spectacolele, deoarece este dupa Anul Nou. Ei bine, saptamana trecuta am filmat pentru un webisode, o reclama la batoanele de ciocolata Kit Kat. Apar intr-unul din mini-seriale. 

Dansul sau inspirat din filmul "Matrix" are peste 9.600.000 vizualizari pe Youtube. CLICK AICI sa-l vezi pe Razy Gogonea la auditiile pentru Britain's Got Talent 

Acum sunt in Londra, unde am 2 saptamani de spectacol la teatrul The BOX. Tocmai am primit o oferta pentru Festivalul Primaverii in Quatar pentru februarie, iar in mai o sa fiu juriu la un concurs de talente in Londra. Concursul se numeste Maidstone’s Got Talent. Este un concurs de talente din Maidstone si este pe 19 Mai, exact cand incepe Jocurile Olimpice. Eu voi fi unul din membrii juriului.


Foto: razy-gogonea.com

Lucreaza la un nou numar de dans: "Va fi mai ceva decat MATRIX!"

Pe plan profesional, lucrez la un nou numar de dans, mai ceva decat Matrix. O sa fie ceva ce n-a mai vazut lumea intreaga. Cu miscari noi si o surpriza SF, sa zic asa.

M-a inspirat foarte mult actorul David Hasselhoff cand a comentat la auditia mea de la BGT zicand ca '' sunt ca un joc video real''. Ei, chiar m-am gandit, ce-ar fi sa fac un adevarat joc in realitate. Am facut Matrix inspirat din filmul Matrix si noul numar o sa fie inspirat dintr-un joc de actiune. Nu zic numele, pentru ca vreau sa fie supriza, dar numarul o sa fie foarte SF, atat costumatia, cat si coregrafia. Imi va lua multe luni de zile sa-l pot face, deoarece lucrez la miscari noi si ia foarte mult timp pana va fi totul 100% perfect.

A ramas prieten cu foarte multi dintre concurentii de la Britain’s Got Talent

Toti finalisti de la BGT si nu numai finalistii, dar chiar si unii semifinalisti, suntem buni prieteni. Cei 10 finalisti au mers in turneu BGT si asa am avut sansa sa ne cunoastem mai bine si am devenit foarte buni prieteni. Despre Jai McDowall... pe 12 decembrie 2011 si-a lansat primul sau album “Believe” si am postat stirea pe pagina mea de Facebook. Eu si Jai ne scriem mesaje aproape zilnic, cand avem timp, iar cand unul din noi lucreaza intr-un oras apropiat de celalalt, atunci avem si sansa sa ne intalnim. Pe 27 decembrie am avut petrecerea de logodna, unde au reusit sa vina majoritatea finalistilor. A fost super sa ne revedem!

Saptamana trecuta, de exemplu, cand am fost in Londra, m-am intalnit cu Paul Gbegbaje, cu pianistul care a iesit pe locul 6 in finala. El fiind din Londra. Si am stat ore in sir de vorba si chiar imi zicea ca as putea scrie o carte despre viata mea, ba chiar sa fac un film. Ar putea sa fie si drama, si comedie, si actiune in acel film.

Cu familia din Bucuresti si cu prietenii tin legatura prin telefon si internet - Facebook, messenger. Nici nu se pune problema daca s-au invatat sau nu cu gandul ca raman in Anglia. Eu sunt plecat din 2002 din tara. In Anglia am venit in 2008, se implinesc 4 ani de atunci.

Si-ar dori sa se antreneze mai mult, dar nu are timp

La antrenamente... m-as antrena pana cad jos! Dar acum e foarte greu sa ma duc la sala, deoarece sunt plecat mai mereu pentru spectacole si nu prea am timp. Incerc cand am putin timp liber sa ma duc la sala, fiindca trebuie. Sunt tare nerabdator sa creez noul numar de dans.

Ar veni cu placere la Romanii au talent, dar doar ca invitat: “Cu BGT am realizat deja mai mult decat mi-am imaginat vreodata!”

Despre Romanii Au Talent… Cu cea mai mare placere as veni ca invitat, dar nu vad nici un rost sa particip ca si concurent. Am participat la BGT si locul 4 e de ajuns. O lume intreaga ma stie acum. Multi fani din Anglia imi spuneau ca, daca particip anul asta din nou, as castiga. 

"E un castig imens si doar sa ajungi in FINALA unui concurs Got Talent"

Acum, nu stiu cum e la noi la Romanii Au Talent, dar aici la BGT sa castigi premiul cel mare este doar un bonus. Aici adevaratul castig este sa fii in finala, pentru ca incep sa curga contractele si nu se mai opresc. Si se poate vedea din editiile precedente, de exemplu Susan Boyle. Ea a iesit pe locul 2 in concurs si a realizat mai mult decat locul 1 din acel an.

Anul trecut pe 5 iulie primisem o oferta sa particip la Czecho-Slovakia´s Got Talent, unde eram platit pentru fiecare editie. Dar ce folos este sa particip la un concurs de talente in alta tara, atata timp cand am participat deja si am realizat mai mult decat mi-am imaginat vreodata? :)

 

Noi eroi intra in batalia talentelor! Din februarie, la ProTV!
SHOW-UL SHOW-URILOR REVINE! Esti gata sa cunosti eroii noului sezon?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni