Clubul Sportiv "PUMA"

Data: 21 Mai 2015

Romanii au talent, sezonul 5 - Semifinala 3 

PUMA Club

PUMA Club este un club sportiv sibian care se dedica trup si suflet pentru promovarea sportului de performanta, a miscarii si a unui stil de viata sanatos. 

PUMA Club a luat fiinta in toamna anului 2007 la initiativa a trei sportivi de performata: Alin Lazurca, Adrian Bibu si Ciprian Banea – care pe parcursul carierei lor sportive au adus artele martiale, Taekwon-do-ul in special, la rang de performanta si care ne-au reprezentat cu cinste la cele mai importante competitii nationale si internationale din domeniu. De atunci si pana astazi, PUMA a crescut pas cu pas si a ajuns sa implineasca  la  1 octombrie 2014, 7 ani bogati in activitati sportive si in performante. 

Odata cu noua sala inaugurata la 1 octombrie 2014, s-au diversificat si posibilitatile de a face miscare, prin introducerea a noi sporturi pentru toate varstele; pe langa sectiile de Taekwon-do, au fost introduse urmatoarele activitati: Tae Bo pentru femei, Kickboxing pentru femei, copii si barbati, StreetDance pentru copii 6-14 ani. 

In sezonul de iarna, activitatile clubului includ cursuri de ski si snowboard pentru copii si adulti, incepatori si avansati.

David Mario Olan 

Numele meu este David Mario Olan si sunt nascut in 17 ianuarie 2005, in Barcelona, Spania.

In prezent sunt elev in clasa a IV-a, la scoala Nr. 25, din Sibiu si sunt indrumat de doamna invatatoare Soima Rodica. 

Sportul ramane talentul si pasiunea mea cea mai mare! Parca acum imi amintesc de cand eram mai mic, in jur de cinci ani, cand parintii mei s-au gandit sa consum productiv energia mea si m-au dat la gimnastica, la clubul CSS Sibiu, in mana doamnei antrenor Cristina Boabes. Primele mele amintiri frumoase, insotite de primele medalii obtinute la sport au fost aici. 

Apoi, la opt ani au inceput sa imi placa si sa ma atasez de artele martiale. Am luat impreuna cu parintii decizia sa ma inscriu la Kick Boxing, in cadrul clubului Kudokai Atlassib Sibiu. Dupa nici un an, am fost nevoit sa ma mut la clubul Puma Sibiu, deoarece aveam nevoie sa interactionez cu copii de varsta mea, care sa ma motiveze mai mult si sa ma faca un om mai ambitios, sa profit de spiritul meu competitiv.

Asadar, am inceput antrenamentele de Taekwon-do ITF, cu domnul antrenor Dani Marginean, iar dupa putin timp am fost selectat la grupa de performanta, condusa  de domnul antrenor Alin Lazurca. Foarte mult mi-a placut aici! In sfarsit am reusit sa intalnesc copii de varsta mea, la fel de pasionati de sport ca mine, foarte dinamici, legand multe prietenii cu acestia.

Iulian Petru Gheorghe

Am 12 ani si mai am inca trei frati, Adrian, Roxana si Maria. La 8 ani am practicat un an de  fotbal la echipa scolii nr. 21 din Sibiu, dar am plecat de la fotbal fiindca mi-am mutat resedinta. De la 9 ani am practicta un an de gimnastica, dar m-am lasat de gimnastica pentru a avea mai mult timp pentru scoala. Tata a practicat si el Taekwon-do si mi-a spus ca este un sport foarte frumos, asa ca am inceput si eu sa practice acest sport.

Petru Adrian, fratele lui Iulian

Am 11 ani. La 7 ani am practicat karting si  doi ani de  fotbal la echipa scolii nr. 21 din Sibiu. De la scoala nr. 21 m-am mutat la Scoala Nr. 4 din Sibiu. De la 9 ani am practicat un an si doua luni de gimnastica si am fost la Buzau la concurs, dar m-am lasat de gimnastica pentru a avea mai mult timp pentru scoala.

Matei Tudor Emanuel

Am 16 ani, iar prima interactiune cu Taekwon-do a fost in anul 2007 cand aveam opt ani. Un prieten bun era deja membru al Clubului "PUMA", era pasionat de acest sport , imi povestea multe lucruri legate de el. Eram fascinat, incat nu am asteptat deloc si am devent urgent boboc al pepinierei de copii cursanti. Am reusit sa ma cunosc pe mine insumi, sa-mi demonstrez in primul rand mie ceea ce pot, sa-mi depasesc temerile, sa ma apar, sa fiu curajos, disciplinat, solidar.

Toata aceast evolutie a mea afost atent supravegheata de niste oameni minunati, antrenorii nostri. Suntem o mare familie care a adoptat inclusiv mamele, tatii, fratii, bunicii si prietenii nostri.

Marius Achim

Ma numesc Marius  Achim, am 10 ani si 11 luni si sunt elev in clasa a IV-a B la Scoala Generala "Nicolae Iorga" din Sibiu si membru in echipa de Taekwon-do la Clubul PUMA din Sibiu.

Prin intermediul internetului am gasit Clubul PUMA Sibiu care isi desfasura activitatea la Cercul Militar. Prin bunavointa domnului antrenor Alin Lazurca, care m-a acceptat si primit in echipa lui, am reusit sa-mi continui sportul preferat. Aici prin foarte multa munca si perseverenta am atins standardul necesar si mi-a fost acordat si recunoscut Gradul 4 GUP.

Radu Cristian Nicoara

Sunt din Sibiu si am 11 ani. Acum mai bine de 6 ani am inceput sa practic inotul. Din pacate ,dupa cateva luni in care am invatat sa inot, mai ales pe spate, am fost nevoit, din cauza unor complicatii la urechea stanga, sa renunt la acest sport, nemaiavand voie sa intru in contact cu apa 12 luni. Asa ca, am ales Taekwon-do.

do, sport pe care l-am indragit inca de la prima sedinta. La scurt timp, dupa ce am implinit 6 ani am intrat pentru prima oara intr-o sala unde se invata si practica Taekwon-do. 

Taekwon-do la Clubul Puma inseamna pa langa munca antrenamente si rezultate si cunoasterea unor oameni minunati. Evident antrenorii si colegii. Am avut insa ocazia sa particip la stagii de pregatie cu campioni mondiali. 

Vlad Vacariu

Am 12  ani si sunt un copil vesel, glumet, nazdravan si imi place foarte mult aproape tot ceea ce tine de sport. 

In 2010 am castigat prima mea medalie de aur, la concursul Cupa Romaniei ,tinut la Baia Mare, dupa care au umat altele, Cupa Transilvaniei, Campioantul National De Taekwon-do, Cupele de primavara si toamna dni cadrul clubului Puma Cupa De Vara De la Oradea, concursuri care se desfasoara an de an. Sunt campion national la tull, din 2011 pana acum, adica de 5 ori.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies