• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cosmin Agache, implinirea unui vis inceput la Romanii au talent. Ce face si cum arata acum fostul concurent

Cosmin Agache, implinirea unui vis inceput la Romanii au talent. Ce face si cum arata acum fostul concurent

Cosmin Agache, implinirea unui vis inceput la Romanii au talent. Ce face si cum arata acum fostul concurent

In urma cu patru ani, in finala primului sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, s-a facut remarcat un pusti de 14 ani, Cosmin Agache. Talentul sau este beatbox-ul (percutia vocala), el fiind apreciat de jurati si aclamat de public. In momentul de fata, Cosmin are 18 ani, studiaza arhitectura la liceul de Arta Stefan Luchian din Botosani si este vice-campionul Romaniei la beatbox. 

Din momentul in care a concurat la Romanii au talent viata lui s-a schimbat radical. A reusit sa-si faca multi prieteni noi, foarte multi oameni il recunosc pe strada si ii cer autografe, il felicita pentru realizarile sale sau se fotografiaza alaturi de el. 

Imediat dupa incheierea emisiunii, Cosmin a avut foarte multe solicitari pentru spectacole, de pe urma carora si-a ajutat familia, si-a cumparat aparatura necesara pentru a putea ajunge la un nivel superior in acest domeniu, iar acest lucru l-a ajutat sa evolueze. 

In momentul de fata se poate mandri cu reusite impresionante. Este singurul roman care reprezinta Romania la competitiile internationale de beatbox, iar anul acesta, pe 23 iulie va  concura pentru a doua oara consecutiv la unul dintre cele mai importante battle-uri de beatbox din intreaga lume, care va avea loc in Austria, la Graz. Acolo, fostul finalist Romanii au talent se va  duela cu cei mai buni din acest domeniu. 

In ceea ce priveste noul sezon al emisiunii care l-a ajutat sa-si indeplineasca visul, Cosmin spune: “Astept cu nerabdare sa inceapa noul sezon Romanii au talent, vineri, 13 martie. In fiecare an ma uit cu placere, aducandu-mi aminte de toate momentele frumoase petrecute in acea perioada in care am fost si eu concurent. Le urez tuturor concurentilor mult succes si sunt nerabdator sa vad noi talente uriase!”

Noul juriu fata in fata cu noua generatie de eroi. Din 13 martie, toti ochii pe "Romanii au talent". NUMAI la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni