• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A mai ramas 1 zi pana la Marea Finala! Mentalistul de la "Romanii au talent": "Inca nu stiu exact ce-o sa fac vineri!"

A mai ramas 1 zi pana la Marea Finala! Mentalistul de la "Romanii au talent": "Inca nu stiu exact ce-o sa fac vineri!"

A mai ramas 1 zi pana la Marea Finala! Mentalistul de la "Romanii au talent": <span style="color: rgb(255, 0, 0);">"Inca nu stiu exact ce-o sa fac vineri!"</span>

A mai ramas foarte putin timp pana la marele eveniment pe care il asteapta toti romanii - finala de la Romanii au talent. Cu totii suntem nerabdatori sa vedem ce numere au pregatit finalistii si sa aflam deznodamantul - cine va castiga premiul de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman al anului 2012, iar concurentii au mari emotii, pe ultima suta de metri.

Cum te pregatesti pentru marea finala de la Romanii au talent?

Incerc sa ma pregatesc in primul rand psihic pentru ca nu stiu exact ce am sa fac! Incerc sa gasesc acum cea mai buna varianta. 

S-a schimbat in vreun fel viata ta de cand ai aparut la Romanii au talent?

Evident! Si cred ca schimbarea abia acum incepe! 

Ce asteptari ai dupa ce se termina show-ul?

Ma astept sa fac asta si mai departe si sa promovez acest domeniu cat mai mult pentru ca este foarte frumos si fiecare are nevoie de momente de magie in viata lui.

Sunt oameni care cred ca tu poti citi gandurile si sunt speriati de asta? Cum te ajuta abilitatile tale in viata de zi cu zi?

Ma ajuta sa-mi dau seama care este caracterul oamenilor. Niciodata nu folosesc metodele care imi stau la indemana in alt scop decat divertismentul. 


 

Zarurile au fost aruncate! Dam START VOT pentru MAREA FINALA. Ajuta-ti concurentul favorit de la "Romanii au talent" sa castige! Afla aici cum votezi
 

Finalistii de la “Romanii au talent” isi fac incalzirea finala, in direct pe Voyo.ro, joi, de la ora 19:00.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni