VIDEO / Cum a cantat Vasilica, ceterasul din Maramures. TOATE FEMEILE DIN SALA voiau sa-l ia acasa:

VIDEO / Cum a cantat Vasilica, ceterasul din Maramures. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOATE FEMEILE DIN SALA voiau sa-l ia acasa:</span>

Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe voyo.ro!

Vasile Godja are doar 20 de ani si a venit la "Romanii au talent" ca sa arate unei tari intregi ca ce face el cu vioara e treaba lui… dar si bucuria tuturor. Iata o portie de talent pe strune.

Inainte sa urce pe scena de la Romanii au talent, Vasilica ne-a spus ca "e cel mai tare concurs" la care participa. Nu a venit cu mana goala, ci cu toate emotiile pe care le-a gasit pe drum, plus cateva care erau prin culise. N-a uitat insa cum sa cante, asa ca, vorba lui, s-a prezentat cu "o doina si-o suita de invartite".





Cand a pus vioara pe umar si arcusul pe corzi toata lumea a inceput sa bata din picior a dans. Baietii din spatele scenei s-au prins intr-o hora. Juriul dansa si el, pe scaune.


Cand Vasilica a pus vioara la spate, deja toata sala era in picoare, iar cand si-a bagat arcusul in pantaloni, Pavel Bartos a transat situatia cu o replica ce va ramane pecete pe cetera: "E clar, fetele din sat sunt innebunite dupa vioara lui!".

Mihai Petre i-a spus lui Vasile ca "asta-i genul de folclor marca Romanii au talent" si a intarit si el parerea unanim acceptata ca "fetele te vor acasa dupa schema cu vioara!"

Cum era de asteptat, la asa o "invartita" care i-a ridicat pe toti cei din sala s-au potrivit de minune trei de "DA". 

Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe voyo.ro! 

Facebook.com/Romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni