Cum și-a sărbătorit Pavel Bartoș ziua de naștere. Actorul se află pe platourile de filmare, în Munții Tatra


	Cum și-a sărbătorit Pavel Bartoș ziua de naștere. Actorul se află pe platourile de filmare, în Munții Tatra
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, eveniment, filme, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data: 23 Ianuarie 2021

Pavel Bartoș a împlinit 46 de ani pe 20 ianuarie. De ziua lui, celebrul actor s-a aflat pe platourile de filmare, în Slovacia, unde a avut parte de câteva surprize.

Prezentatorul, care face echipă cu Smiley la ”Românii au talent”, a povestit mai multe detalii despre eveniment într-un vlog, pe canalul său de YouTube. 

Dacă în fiecare zi de 20 ianuarie aveam spectacol la teatru, iar după urma o petrecere cu prietenii apropiați, acum am filmări. Este pentru prima dată când sunt departe de familie, mi-e tare dor de ei”, le-a mărturisit Pavel admiratorilor săi”.


Colegii de pe platourile de filmare, printre care se află și actrița Dana Rogoz i-au cântat la mulți ani și l-au întâmplinat cu tort și șampanie. 


Spectacolul talentelor revine pe 5 februarie, la PRO TV. Sezonul 11 Românii au talent vine cu o surpriză pentru telespectatori, show-ul urmând să fie difuzat de două ori pe săptămână.


Sursă foto: Instagram pavelbartos

Vezi și: Pavel Bartoș, despre sezonul 11 Românii au talent: “Vom vedea și oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul”

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies