• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Curaj pe bune, în această seară, la Românii au talent! Mi se pare fascinant unde poate să ducă creativitatea unui artist

Curaj pe bune, în această seară, la Românii au talent! Mi se pare fascinant unde poate să ducă creativitatea unui artist

Curaj pe bune, în această seară, la Românii au talent! Mi se pare fascinant unde poate să ducă creativitatea unui artist

Doar câteva ore rămase până la cea de-a treia ediție a show-ului care face ca serile de vineri să fie cu adevărat magice. Emisiunea care le oferă celor mai talentați concurenți scena pe care pot străluci, locul în care să fie apreciați de o țară întreagă și clipele în care timpul nu mai contează, ci aplauzele primite. De la 20:30, Românii au talent revine și îi aduce în fața telespectatorilor pe toți cei care au curaj pe bune. 

Trei momente au primit deja golden buzz, așa că emoțiile sunt tot mai mari. Oare cine va mai apăsa de această dată pe butonul care face ca totul să revină realitate, care transformă visul într-o certitudine prin calificarea directă în semifinale? Dacă cei mai iubiți prezentatori, Pavel și Smiley, le-au folosit deja pe ale lor, jurații încă așteaptă să fie convinși cu adevărat, Andi fiind singurul care a apăsat deja o dată. De cealaltă parte, Andra, Dragoș și Bobo sunt pregătiți să fie surprinși! 

În această seară, o artistă acrobată a pregătit un moment care îi va lăsa pe jurați fără aer prin spectaculozitatea arătată! După cum Andra va spune, va fi genul de prestație oferită de ”concurenții buni care te stârnesc la comentarii”, după ce îi vezi. Surprinzător va fi și Dragoș care va admite că ”mi se pare fascinant unde poate să ducă creativitatea unui artist”. Despre ce este vorba, vedem în doar câteva ore. 

Tot atunci, o concurentă care are 51 de ani, va păși pentru prima dată după 23 de ani din spatele tejghelei magazinului în care vinde direct în lumina reflectoarelor. ”Eu n-am avut curaj să mă înscriu”, va mărturisi ea, spunând că nepoata din Anglia a făcut acest prim pas în locul ei. Cu toate acestea, este decisă să arate că vocea ei, cea pe care a ținut-o ascunsă atât de mult timp poate aduce buna dispoziție și voia bună. Oare ce părere vor avea membrii juriului și cei din sală? 

De la prestații încărcate de emoție și de o poveste incredibilă, la acele momente în care pericolul se împletește cu spectacolul. De la iluzionism la momente artistice de neratat, toate se regăsesc în cea de-a treia ediție a celui mai iubit show din România. 

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni