Damian Draghici si Valentin Luca fac spectacol pe scena Romanii au talent in marea finala epica!

Damian Draghici si Valentin Luca fac spectacol pe scena Romanii au talent in marea finala epica!

Damian Draghici si Valentin Luca, finalistul primului sezon Romanii au talent, urca vinerea aceasta pe scena celui mai tare show de divertisment pentru a le prezenta romanilor doua momente speciale in marea finala a sezonului #7epic.

Damian Draghici, reintors la naiul romanesc, va interpreta alaturi de taraful sau o doina instrumentala la nai, o doina vocala si piesele La Ciolpani la crucea-nalta si Hai, hai cu trasioara. ”Este o onoare pentru mine sa fiu invitat la Romanii au talent. Acesta este motivul pentru care am creat acest moment special, un moment de muzica romaneasca folclorica. Acest moment marcheaza intoarcerea mea, dupa 30 de ani, la muzica populara romaneasca, pe care am inceput s-o cant de cand ma stiu.”, a declarat Damian Draghici.

Dupa ce a uimit o tara intreaga cu aptitudinile sale si a castigat competitii importante de flair bartending, devenind cel mai bun barman din lume, Valentin Luca se intoarce vinerea aceasta pe scena care l-a consacrat si este decis sa incante romanii cu un moment unic de flair in marea finala Romanii au talent. ”Momentul pe care il voi face in finala de pe 2 iunie va fi unul unic in Romania si spun asta deoarece este prima data cand voi face miscari de o dificultate extrem de mare intr-un spectacol live TV. Voi face miscari care sunt jurizate la competitiile internationale de flair bartending. In spectacolul de vineri isi vor face simtita prezenta si doi dintre cei mai buni elevi ai mei, Eduard si Andrei. Vom avea un moment de intro impreuna! Ne vedem pe 2 iunie!”, a spus Valentin.

Vineri, de la 20:30, sarbatorim ziua talentului in finala epica Romanii au talent! Ne vom bucura de momente uluitoare prezentate de cei 11 finalisti, vom avea parte de surprize de proportii si vom trai intens emotia transmisa de eroii sezonului #7epic.

Romanii au talent - Eroii cuceresc Romania LIVE!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni